; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashley Cole îşi împacă soţia cu… zgărzi

14 April 2010

Cântăreaţa Cheryl Cole (26 de ani), care s-a despărţit de soţul ei, Ashley Cole (29 de ani), în luna februarie, după ce a aflat de infidelităţile acestuia, a primit de la fotbalistul echipei Chelsea două zgărzi personalizate din piele.

Acestea ar trebui să fie purtate de animalele lor de companie, câini chihuahua Buster şi Coco, şi au iniţialele lui Ashley Cole pe ele, relatează celebritywonder.com.

O sursă a spus: „Cheryl şi Ashley îşi iubesc căţeii chihuahua, aşa că zgărzile reprezintă un cadou emoţionant şi amuzant. El şi-a pus iniţialele pe zgărzi tot sub formă de glumă, dar speră că Buster şi Coco le vor purta cu mândrie'.

Căţeii locuiesc momentan cu cântăreaţa, iar Ashley Cole are voie să-i vadă doar în weekend-uri. Fotbalistul i-a mai oferit soţiei sale şi o broşă în formă de trandafir galben.

„Ashley este hotărât să facă orice pentru a o recâştiga pe Cheryl. A stat şi s-a gândit mult la ce a făcut, iar acum este un om schimbat. A făcut broşa la comanda, astfel încât să reprezinte cum nu va mai călca niciodată strâmb dacă ea este de acord să-i mai acorde o şansă', a mai spus sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare