; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ashlee Simpson se iubește cu un actor din “Imperiul din Atlantic City” (HBO)

22 June 2011

Ashlee Simpson a fost surprinsă sărutându-l cu foc pe actorul Vincent Piazza, starul din Boardwalk Empire. Nu a fost vorba de descoperirea unor paparazzi, ci de un gest deloc ascuns, care putea fi surprins de orice new-yorkez aflat în zonă, scrie femalefirst.co.uk.

Nu este prima dată când Ashlee, mamă a unui copil de doar doi ani, petrece timpul cu alt bărbat de la divorțul de soțul său, starul din „Fall Out Boy'. Ea a mai fost văzută în compania lui Craig Owens, un prieten al fostului său soț.

Cântăreața și actrița în vârstă de 26 de ani s-a despărțit, în februarie, de soțul ei, Pete Wentz, după doi ani de căsătorie.

Presa a speculat chiar o împăcare între ea și Pete Wents, după ce au fost văzuți împreună în oraș ținându-se de mână, la doar o lună de la despărțirea oficială.

O sursă a spus atunci că „Ashlee și Pete s-au ținut de mână, iar Pete părea foarte fericit. În timp ce așteptau să le fie aduse băuturile, Pete a ținut o mână pe spatele ei și amândoi arătau ca și cum ar fi format din nou un cuplu'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare