; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ascultă cel mai nou hit al Innei, “Caliente”

16 February 2012

Inna a lansat o piesă special pentru fanii mexicani. După turneul de anul trecut din Mexic, artista le-a promis că în 2012 va reveni cu o melodie în limba spaniolă. Caliente' este prima piesă la care Inna este şi compozitoare, bineînţeles, împreună cu producătorii ei de la Play & Win.

Peste o lună, Inna va începe turneul I Am The Club Rocker' în Mexic şi deja pentru concertul de la Auditoriul Naţional s-au vândut peste 8.000 de bilete.

În următoarea perioadă, Inna are câteva concerte în Germania şi se pregăteşte intens pentru turneul din Mexic şi Statele Unite. Mai mult, conform datelor celor de la Youtube, videoclipurile Innei au depăşit un miliard de vizualizări. Astfel, Inna reuşeşte să surclaseze pe Youtube artişti precum: Nelly Furtado (700 milioane), Robbie Williams (500 milioane), Kylie Minogue (484 milioane), Taio Cruz (900 milioane), Kelly Rowland (750 milioane), Cheryl Cole (890 milioane), Nicole Scherzinger (1 miliard) sau Will.I.Am (225 milioane).

Cel mai popular artist este Justin Bieber cu 11 miliarde, urmat de Michael Jackson 7.6 miliarde, Rihanna 7.4 miliarde şi Lady Gaga cu 7.1 miliarde.

Ascultaţi aici noua piesă a Innei, Caliente':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare