; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asaltul blondelor

03 March 2008

Dan Negru este inconjurat de 50 de femei frumoase in noul show pe care il prezinta, de saptamana aceasta, la Antena 1: “Te pui cu blondele?”. Emisiunea-concurs incearca, zice Negru, sa demoleze sau sa intareasca toate ideile vehiculate in bancurile cu blonde.

Cincizeci de femei frumoase, toate blonde, cu varste intre 18 si 40 de ani, incearca sa demonstreze, in noul show ce debuteaza joi seara la Antena 1, ca nu sunt deloc saracute cu duhul. Formatul e interesant: un singur barbat se confrunta, fata in fata, cu 50 de femei. Barbatul va trebui sa le depaseasca in cunostinte si sa le elimine din joc pe concurente, totul cu scopul de a-si adjudeca un premiu de 500 de milioane de lei vechi. Inaintea concursului, concurentele trec printr-un test de cultura generala cu scopul de a le imparti in 8 grupuri, in functie de numarul raspunsurilor corecte. In primul grup vor fi blondele care au raspuns corect la cele mai putine intrebari, iar in grupul 7 vor fi blondele care au raspuns corect la cele mai multe dintre intrebari. “Grupul” (impropriu spus) 8 va fi constituit dintr-o singura persoana – blonda cu cele mai multe raspunsuri corecte, blonda cea mai desteapta, “blonda suprema”, dupa cum ii spune Negru. Daca barbatul raspunde corect la intrebarea pusa, poate elimina din joc toate blondele dintr-un grup care raspund incorect. Daca el raspunde gresit, toate blondele merg in runda a doua si tot asa. Fiecarei concurente eliminate ii corespunde o suma de bani.
Emisiunea debuteaza, aproape simultan, in Franta, Italia, Romania si Rusia. Editia romaneasca este prezentata de Dan Negru, un obisnuit al productiilor care nasc controverse. Iar “Te pui cu blondele?” a nascut deja. “Am avut deja probleme cu niste organizatii femniste care au zis ca nu se poate asa ceva, ca punem in inferioritate femeia.”, spune vedeta Antenei 1. De altfel, Negru “cauta cu lumanarea”, zice el, emisiunile care creeaza dispute. A prezentat o sumedie care au facut audiente mari, dar care au fost desfiintate de elitisti. “Pe Liiceanu l-am auzit vorbind la Realitatea despre *Ciao, Darwin!*. Nu mi-a venit sa cred. Atata vreme cat se vorbeste despre o emisiune, e ok. Ma deranjeaza daca nu se se vorbeste despre ea”, marturiseste Dan. De altfel, prezentatorul are nostalgia anilor de inceput in diverstiment cand, in tramvai, oamenii discutau despre emisiunea pe care o facuse cu o seara inainte. “Si acum ma intalnesc cu oameni care spun: *Ce misto era productia aia cand bagau oamenii mana in acvarii cu serpi!*”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare