; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Asa Butterfield

Asa Butterfield va juca în noul film al lui Tim Burton?

01 October 2014

În timp ce încă mai lucra la 'Big Eyes' (anunțat pentru ianuarie, pe ecranele noastre), regizorul Tim Burton pregătea deja următorul film, 'Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children'.

Asa Butterfield

Adaptare a unei cărți scrise de Ransom Riggs, lungmetrajul îl va urmări pe Jacob, un adolescent de 16 ani, care a crescut cu poveștile stranii și extraordinare ale bunicului său. Înainte de a muri, acesta din urmă i-a spus lui Jacob că a crescut într-un orfelinat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Începând să cerceteze trecutul bunicului său, adolescentul începe să înțeleagă că micuții care au crescut în acel orfelinat erau niște copii foarte speciali… Până acum, se știe că Burton i-a oferit rolul directoarei orfelinatului actriței Eva Green, cu care a mai lucrat în 'Dark Shadows'. Iar The Wrap anunță că tânărul actor Asa Butterfield ('Jocul lui Ender', 'Hugo') este în vizorul 20th Century Fox, pentru rolul principal.

Filmările pentru 'Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children' ar trebui să înceapă în 2015, pentru a ajunge pe ecrane în martie 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare