; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Edf1e0cd eb21 44d5 adb3 8b3baefd8686 arturo_peniche_lavoz

Arturo Peniche s-a răzgândit! Vrea să se împace cu soția

05 February 2021

Arturo Peniche (58 de ani), pe care îl cunoaștem din telenovelele „Victoria’, „Intrusa’, „Maria Mercedes’ sau „În numele iubirii’, și-a deschis sufletul și a dezvăluit de ce s-a despărțit de soția sa în timpul pandemiei, deși acum încearcă să o recucerească, întrucât nu au divorțat.

 

După 38 de ani de căsătorie, Arturo Peniche surprindea întrega lume anunțând că s-a despărțit de soția sa.

Acum, în cadrul unui interviu, actorul de telenovele a dezvăluit că dragostea lui pentru Gaby, soția sa, persistă, precum și angajamentul și dorința lui de a fi alături de ea, deși a mărturisit de ce a luat decizia de a se separa o vreme.

„Suntem căsătoriți încă. După o separare este normal să te odihnești o vreme. Vom aniversa 39 de căsătorie și la 7 luni de la despărțire'.

 

 

Arturo Peniche a mai dezvăluit că el continuă să aibă contact cu soția sa:

„Dimineața mănânc cu ea, m-a invitat ea. Încercăm să rezolvăm aspectele care nu erau potrivite la un moment dat “.

Actorul a mai remarcat

„Este pentru prima dată când mi se întâmplă asta. Eu am fost cel care a luat hotărârea, am trecut printr-o criză personală, mentală. A venit de la un ciclon, o furtună foarte puternică provocată de nenorocita de pandemie '.

Peniche a mai precizat cum s-a produs criza de personalitate: 

„A fost totul în același moment și când mi-au spus cuvântul„ nu ai mai fost acolo 'i-am spus„ Ce!? M-am simțit atacat și nu am vrut să știu nimic despre nimeni și am plecat .  Astăzi îmi dau seama că poate a fost o reacție impulsivă și încerc să reglez unele lucruri', a spus el sincer.

 

Așadar reconcilierea este deja în discuții. Arturo Peniche a insistat: „Suntem în discuții. Gaby este o femeie minunată. În viață poți face greșeli și eu sunt un simplu pământean '.

 Încrezător, el a argumentat:

„Mi-am pierdut mințile, am pierdut-o luând o decizie atât de bruscă, dar am luat-o deja, iar când a decis să am un angajament cu Gaby, îl am până în ziua de azi. Încerc să o curtez din nou, să o recuceresc și bineînțeles că necesită mult efort. Dar este minunat, îmi place', a conchis Arturo Peniche. 

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare