; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

IMG_2145

Artistul Cristi Martin și designerul Carmen Burtea au lansat colecția Art Up!

08 December 2014

La sfârșitul săptămânii trecute, artistul Cristi Martin, cunoscut publicului ca actor și artist plastic, și designerul Carmen Burtea au lansat colecția Art Up! couture painting collection, o colecție originală de accesorii fashion statement și obiecte de artă, într-un concept artistic îndrăzneț, în care creația vestimentară de înaltă clasă se întâlnește fericit cu arta plastică.

Tablourile, poșetele și rochia haute couture din colecție sunt unicate și au fost realizate într-o idee deosebită: totul a fost pictat de artistul Cristi Martin direct pe materialele prețioase folosite la crearea ținutelor vestimentare – satin, mătase, tafta – și apoi îmbogățit cu cristale Swarovski de către designerul Carmen Burtea, astfel că fiecare obiect a devenit o bijuterie unică. Rochia prezentată a fost surpriza serii, fiind și ea transformată într-un adevărat obiect de artă: ideea care a stat la baza picturii realizate integral manual de Cristi Martin a fost lupta dintre dragoste și rațiune, dintre inimă și minte. Rochia a fost apoi decorată cu aproape 8000 de cristale Swarovski, păstrând ideea artistului plastic.

[Not a valid template]

Lansarea colecției a avut loc în parteneriat cu Halewood Wines, care a decis să se alăture evenimentului în ideea că și crearea unor vinuri excepționale este o adevărată artă. Serata s-a desfășurat chiar la Vila Halewood și a fost prezentată de Cristina Chiriac, președintele Asociației Naționale a Antreprenorilor, și de actorul Robert Emanuel, iar printre participanți au fost persoane din showbiz, oameni de afaceri, colecționari și iubitori de artă, proprietari de galerii de artă, jurnaliști și bloggeri. Printre aceștia s-au numărat actorii Alexandra Timofte, Lia Sinchevici, Iulian Postelnicu, jurnaliștii și bloggerii Eli Roman, Ruxandra Dincă, Marius Constantinescu, Mihaela Cârlan, Tecla Tudor, Andrei Nourescu, Anne Hartung, Julius Constantinescu, Adriana Caranfil, gimnasta Monica Roșu, dar și Marian Neagoe, Mihaela și Adrian Pandelescu, Raluca Zamfir, Nicoleta Munteanu, Dana Badea și mulți alții.

Lansarea a avut și o componentă caritabilă: artiștii și reprezentanții Halewood Wines au decis ca 20% din încasările obținute în seara respectivă să fie donați către copiii abandonați din așezământul de la Valea Plopului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare