Homepage  / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger, operat pentru a treia oară pe cord. Ce mesaj le-a transmis fanilor de pe patul de spital

Arnold Schwarzenegger, operat pentru a treia oară pe cord. Ce mesaj le-a transmis fanilor de pe patul de spital
9

de Cristina Țapu,

Arnold Schwarzenegger a ajung pe mâna medicilor și a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Cum se simte acum celebrul actor și ce mesaj a transmis fanilor din întreaga lume.

Arnold Schwarzenneger a ajuns din nou în sala de operații

La vârsta de 76 de ani, actorul a suferit o procedură chirurgicală, după ce anterior a trecut prin trei intervenții pe cord deschis. El a explicat că a avut bătăi neregulate ale inimii de-a lungul câtorva ani și că starea sa de săntatea nu a fost una prea bună în ultima perioadă.

Potrivit DailyMail, actorul a recunoscut că, în ciuda unei vieți active, problemele de sănătate l-au epuizat și este nevoit să facă o pauză de la sala de sport.

Arnold a explicat că zilele lungi petrecute la diverse evenimente, participând la diverse sporturi și întâlnindu-se cu fanii, l-au determinat să înțeleagă că era momentul să acorde mai multă atenție stării de sănătate.

Hollywood star Arnold SchwarzeneggerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În ceea ce privește problemele de sănătate ale actorului, acesta a suferit prima intervenție chirurgicală pe inimă în 1997, pentru a înlocui o valvă aortică congenitală defectă.

În plus, în 2020, și-a înlocuit valva aortică în Cleveland, Ohio. Conform unui site specializat citat de Daily Mail, „repararea și înlocuirea valvei aortice sunt proceduri chirurgicale menite să trateze afecțiunile care afectează valva aortică, una dintre cele patru valve care controlează fluxul de sânge prin inimă”.

Fostul culturist profesionist a recunoscut, în cadrul podcastului său, că în urmă cu o săptămână a ajuns din nou pe masa de operație și a suferit o nouă intervenție chirurgicală.

„Lunea trecută am fost operat, pentru a deveni un pic mai mult o mașină: Mi-am pus un stimulator cardiac. Trebuie să vă spun, doar faptul că vă spun acest lucru vouă, tuturor, contravine atât de mult educației mele din Austria, unde nimeni – niciodată – nu vorbea despre probleme medicale. Tot ceea ce avea legătură cu sănătatea era ținut pentru tine. Dar am primit atât de multe mesaje și e-mailuri de la persoane care s-au născut cu o valvă aortică bicuspidă, ca și mine, spunându-mi că vorbind despre operațiile mele de înlocuire a valvei le-a dat curaj și speranță pentru a se confrunta cu ale lor. Deci, din moment ce știu că – dacă mă împotrivesc instinctului meu secretos și sunt transparent – îi ajut pe oameni, ce altă opțiune am?”,  a povestit actorul.

Arnold a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat și pentru mesajele de susținere

Actorul a mulțumit fanilor pentru sprijinul pe care l-a primit din partea acestora și a transmis un mesaj amuzant în care s-a comparat cu celebrul personaj pe care l-a interpretat în trecut, Terminator.

,,În primul rând, vreau să știți că mă simt foarte bine! Am fost operat luni, iar vineri eram deja la un mare eveniment ecologic cu prietena mea și colega mea de breaslă Jane Fonda. Apropo, când vorbim despre exercițiile fizice ca fiind singura pastilă magică pentru a încetini îmbătrânirea, uitați-vă la Jane. Este cu zece ani mai în vârstă decât mine, împlinind 87 de ani anul acesta! Nimeni nu ar fi crezut vreodată că am început săptămâna cu o operație. Vreau să mulțumesc întregii mele echipe de la Clinica Cleveland. Toți medicii și asistentele au avut o grijă extraordinară de mine și au făcut ca operația să fie cât mai puțin dureroasă posibil”, a transmis actorul.

Arnold, un actor versatil cu o carieră impresionantă

Născut pe 30 iulie 1947 în Thal, Austria, Arnold a crescut într-o familie modestă. Încă din tinerețe, și-a manifestat pasiunea pentru culturism, devenind unul dintre cei mai proeminenți culturiști din lume în anii ’70. A câștigat titlul de Mr. Olympia de șapte ori, stabilind un record care a rămas în istorie.

Cu toate acestea, Arnold nu s-a oprit aici. În căutarea unor noi provocări, s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde și-a construit o carieră de succes în industria cinematografică. Devenind cunoscut pentru rolurile sale în filme de succes precum „Terminator”, „Predator” și „Conan Barbarul”, Schwarzenegger și-a cimentat statutul de superstar hollywoodian.

Cu toate acestea, fascinația publicului pentru Schwarzenegger nu se oprește doar la cariera sa cinematografică. În anii ’90, Arnold și-a îndreptat atenția către politica americană, devenind guvernator al statului California în 2003. În calitate de politician, a încercat să abordeze o serie de probleme majore, inclusiv cele legate de mediu, infrastructură și reforma sistemului de pensii.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton