; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Arnold schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger va juca pentru prima oară într-un serial

01 September 2020

După o carieră de trei decenii în cinema, Arnold Schwarzenegger (73 de ani) va juca pentru prima oară într-un serial, informează deadline.com. 

Proiectul, aflat în portofoliul Skydance Television (care a lansat, de asemenea, „Terminator Genisys' în 2015 și „Terminator: Destin întunecat' în 2019), va avea în centru o poveste de spionaj, iar celebrul actor va fi și producător executiv. Personajele principale sunt un tată, interpretat de Schwarzenegger, și fiica acestuia, pentru care nu s-a găsit încă actrița potrivită, probele fiind încă în desfășurare. 

Serialul, care va avea episoade de câte o oră, este creat de scenaristul și producătorul Nick Santora (autorul seriei CBS „Scorpion'), aflat și în spatele serialului „Jack Reacher', difuzat de platforma Amazon. 

Celebrul actor, fost guvernator al Californiei între 2003 și 2010, debutează acum într-un serial, dar nu este întâia oară când apare într-o producție de televiziune. El a mai fost implicat în cunoscutul show TV „Ucenicul', care l-a avut anterior ca gazdă pe Donald Trump, dar în 2017 a renunțat la el, din cauză că actualul președinte continua să fie producător executiv al emisiunii. 

„Fiecare secundă în care am lucrat la «Ucenicul» a fost grozavă. Vedetele, realizatorii și cei din departamentul de marketing sunt oameni de nota 10 și aș lucra oricând cu ei, dar nu cu asemenea încărcătură în spate', a declarat Schwarzenegger într-un interviu luat de Empire în 2017. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare