; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

93702701_10158099696231760_2583483855734308864_n

Arnold Schwarzenegger va dona măști cu replica sa din „Terminatorul”

22 April 2020

Arnold Schwarzenegger și-a făcut un obicei din a se filma la locuința sa din Beverly Hills vorbindu-le fanilor despre regulile de distanțare socială. Săptămâna aceasta însă, actorul de 72 de ani și-a luat inima în dinți și a ieșit la o plimbare pe bicicletă.

Nici chiar Terminatorul nu este imun la viruși', ține să ne reamintească de ceva vreme încoace îndrăgitul actor, care postează regulat pe conturile de socializare despre viața sa în carantină. În luna martie, acesta a distribuit un filmuleț pe Instagram în care protagoniștii sunt măgărușul și poneiul său, Lulu și Whiskey. Cam cu asta ne ocupăm. Nu ieșim, nu mergem la restaurante sau chestii de genul asta. Mâncăm la noi acasă, împreună cu Whiskey și Lulu. Ne simțim bine și asta ne ocupă tot timpul', declara atunci Schwarzenegger. 

Zilele trecute actorul a decis să iasă din izolare pentru câteva ore, fiind surprins de camere plimbându-se cu bicicleta pe lângă plaja din Santa Monica. Curioșii au remarcat că purta o mască cu mesajul Well be back' (Vom reveni'), o adaptare după replica celebră din filmul Terminatorul'/ The Terminator' (1984), Ill be Back' (Mă voi întoarce'). 

 Vezi galeria foto >

Mai mult, Schwarzenegger a declarat că va pune în vânzare un număr de măști identice, parte dintr-un demers umanitar pentru o fundație care distribuie alimente studenților fără posibilități materiale.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare