; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Arnold Schwarzenegger se menţine greu în formă

15 August 2012

Starul de acţiune spune că îi este mai greu să se mai menţină în formă la vârsta de 65 de ani, relatează femalefirst.co.uk.

„Devine tot mai greu pe măsură ce îmbătrâneşti. Metabolismul încetineşte. Muşchii nu mai răspund la fel ca înainte. După ce filmezi scene de acţiune, te lupţi şi alergi, îţi ia mai mult timp să te recuperezi, dar ce să faci? Nu contează. Nu este ca şi cum nu sunt plătit pentru asta', a spus Arnold Schwarzenegger.

Actorul spune că nu şi-a schimbat regimul alimentar si de exerciţii fizice în ultimii 50 de ani.

„Fac aceleaşi exerciţii pe care le făceam acum 50 de ani şi încă funcţionează. Mănânc aceeaşi mâncare ca acum 50 de ani şi încă funcţionează'.

Arnold Schwarzenegger a fost şocat de decizia sa de a reveni pe platourile de filmare.

„Când eram guvernator vizitam platourile de filmare ca să le mulţumesc că filmează în California, pentru că este bine pentru economie.

Într-o zi, Tom Cruise filma şi era atârnat de cabluri pentru o scenă de luptă. I-am spus cât de bucuros sunt că nu mai trebuie să fac asta, că sunt fericit ca guvernator şi nici nu pot să-mi imaginez cum ar fi să mă întorc. Apoi, la câţiva ani după ce am spus asta, am revenit pe platourile de filmare'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare