Homepage  / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis fără să știe. Ce greșeală a făcut medicul

Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis fără să știe. Ce greșeală a făcut medicul
8

de Roxana Mirea,

Arnold Schwarzenegger a vorbit recent despre cel mai greu moment din viața lui. Celebrul actor a fost operat pe cord deschis fără să știe. El a explicat ce greșeală a făcut medicul, dar și cum a reușit să revină la forma sa fizică de dinainte de operație.  

Arnold Schwarzenegger, despre operația pe cord deschis 

Arnold Schwarzenegger se gândește adesea la o perioadă deosebit de dificilă din viața sa. El a suferit o operație pe cord deschis și a avut la dispoziție doar câteva luni pentru a se recupera și a reveni în formă.  

Într-un video postat pe canalul său de YouTube, actorul și culturistul în vârstă de 76 de ani și-a amintit un incident înfricoșător de la începutul anului 2018, când ar fi trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale neinvazive la inimă. 

„Îmi amintesc când am fost operat pe cord deschis, a treia operație… Eram foarte speriat și m-am trezit dintr-o dată, iar doctorul stătea în fața mea și îmi spunea: ‘Îmi pare foarte rău, dar, spre deosebire de ceea ce plănuisem, o operație neinvazivă… am făcut o greșeală și am străpuns peretele inimii, a avut loc o hemoragie internă și a trebuit să te deschidem pentru a-ți salva viața’”, și-a amintit Schwarzenegger. 

Concluzia este că nu poți da timpul înapoi”, a continuat el. „Am fost în mijlocul unui dezastru… așa că acum este vorba despre ‘cum ies din el?’. Trebuie să schimbi vitezele.” 

Fubar, Netflix. Ce se întâmplă cu sezonul 2 al serialului cu Arnold SchwarzeneggerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum a reușit Arnold Schwarzenegger să se recupereze rapid 

Schwarzenegger a spus că și-a dat seama că primul pas spre recuperare a fost să fie suficient de sănătos pentru a fi externat din spital. „[Asta a însemnat] să mă dau jos din pat și să încep să merg. Mai întâi 10 pași, apoi din ce în ce mai mult”, a explicat el, adăugând că, atunci când avea nevoie de o motivație suplimentară, „îmi chemam prietenii și le spuneam: ‘Voi trebuie să mă incitați’. Trebuie să numărați numărul de pași pe care îi fac.’” 

Și asta făceam, în fiecare zi. Toată lumea venea la spital și spunea: ‘Bine, Arnold, e timpul să te ridici!’”, și-a amintit Schwarzenegger. „Am vrut să mă apuc cu adevărat de exerciții, să ies din spital cât mai repede posibil și apoi să mă apuc din nou de antrenamente.” 

Pentru că, trei luni mai târziu, am început cu Terminator 6”, a spus el, referindu-se la „Terminator: Dark Fate”, ale cărui filmări urmau să înceapă după multiple amânări. „Așa că trebuia să fiu în formă, trebuia să pot să mă mișc, să alerg, să ridic lucruri, să fac scena de luptă, toate aceste lucruri.” 

În timp ce Schwarzenegger reflecta asupra călătoriei sale de recuperare, el a împărtășit, de asemenea, imagini din culise, atât cu el în spital, cât și cu antrenamentul de după ce a ieșit din spital.    

Și am făcut-o! Pentru că am avut o atitudine pozitivă și am știut exact cum voi ajunge acolo”, a explicat el. „[Și] am avut un sistem de sprijin, pentru că nimic din toate astea nu putem face singuri… Când am început să filmez „Terminator 6”, eram din nou cu toții împreună.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton