; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Arnold Schwarzenegger divorţează după 25 de ani

10 May 2011

Mariajul de 25 de ani al actorului de origine austriacă cu jurnalista TV Maria Schriver a ajuns la final. Un comunicat oficial al cuplului dezvăluie că cei doi s-au separat recent.

După 25 de ani împreună şi patru copii (cu vârste de 14, 18, 20 şi 21 de ani), Arnold Schwarzenegger şi soţia lui, o cunoscută jurnalistă americană de televiziune, membră a clanului Kennedy, s-au despărţit, scrie People'.

Am trecut amândoi printr-o perioadă de tranziţie personală şi profesională. După o îndelungi reflecţii, discuţii şi rugăciuni am luat această decizie împreună. Acum trăim separat, dar continuăm să avem grijă împreună de copiii noştri. Ei sunt lumina şi central vieţilor noastre', se scrie în cominicatul celor doi.

Shriver (55 de ani) şi Arnold (63 de ani) s-au căsătorit în 1986 şi au creat impresia unui cuplu puternic de-a lungul anilor, în ciuda numeroaselor zvonuri care sugerau fie că ea este foarte dominatoare, fie că el o înşela.

În 2003, în timpul campaniei electorale pentru postul de guvernator al Californiei, Maria Shriver şi-a apărat public soţul împotriva acuzaţiilor de infidelitate.

Arnold Schwarzenegger a părăsit postul de guvernator în luna ianuarie şi se va reîntoarce la actorie, el dicutând chiar posibilitatea de a-şi relua rolul din seria Terminator'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare