; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Arnold Schwarzenegger este galant spre final

06 July 2011

După două luni de negocieri, Arnold Schwarzenegger a decis să-i lase Mariei Shriver mai mulţi bani decât ar fi fost nevoit dacă ajungeau cu divorţul în instanţă.

Starul din „Terminator' – care a recunoscut că are un copil din flori cu fosta sa menajeră – încearcă să se revanşeze cu bani faţă de Maria Shriver (55 de ani), cea care i-a stat alături în ultimii 25 de ani şi i-a dăruit patru copii: Katherine, Christina, Patrick şi Christopher.

O sursă, citată de RadarOnline.com, a spus: „Arnold îşi dă seama că vina îi aparţine numai lui pentru eşecul căsniciei. Maria a fost o soţie şi o mamă iubitoare, iar el nu crede că există o sumă de bani care să poata minimaliza calvarul la care a supus-o. Vrea să fie corect şi să-i ofere mai mult decât prevede legea în astfel de cazuri.

Divorţul o să fie amiabil şi nu se va dezbate în presă. Nici unul dintre ei nu-şi doreşte asta. Arnold şi-a pierdut minţile, o să-i cedeze averea lui. Vrea să le demonstreze copiilor că îşi asumă responsabilitatea pentru acţiunile sale'.

Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie şi are dreptul la 50% din averea acumulată de cuplu în timpul căsniciei, potrivit legilor din California.

Averea lui Arnold Schwarzenegger (63 de ani) este estimată la 500-700 de milioane de dolari, iar negocierile dintre cele două părţi durează deja de două luni.

Actorul a plătit pensie alimentară în tot acest timp, deşi nu era nevoit să facă asta.

Fostul guvernator al statului California spera că se va împăca cu Maria Shriver, însă se pare că a renunţat să mai spere că lucrurile vor reveni vreodată la normal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare