; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Arnold a făcut copil cu alta!

17 May 2011

Decizia de a divorţa după 25 de ani de căsnicie, i-a luat prin surprindere pe apropiaţii cuplului Arnold Schwarzenegger – Maria Shriver. Deşi zvonuri de infidelitate au existat de-a lungul anului, lovitura de graţie pe care i-a dat-o nevestei a fost confirmată chiar de actor: Terminatorul a făcut un copil cu o femeie din staff-ul casei!

Arnold Schwarzenegger a confirmat că are un copil mai mare de zece ani cu o femeie care a lucrat timp de 20 de ani în casa sa şi care şi-a părăsit locul de muncă în luna ianuarie, relevă People'.

Fostul guvernator al Californiei i-a dezvăluit soţiei sale adevărul la începutul acestui an, acesta fiind motivul despărţirii celor doi.

Într-un comunicat oficial, Arnold (63 de ani) spune că înţelege şi merită dezamăgirea şi supărarea prietenilor şi familiei. Nu există scuze şi sunt total responsabil de durerea pe care am provocat-o. Îmi cer iertare Mariei, copiilor noştri şi familiei'.

Cât despre femeia în cauză, membră a personalului casei, aceasta a fost reperată de jurnaliştii americani, dar a refuzat să comenteze. Ea a declarat că a părăsit locul de muncă de bună-voie, fiind în relaţii amiabile cu ambii soţi.

Potrivit unor surse apropiate cuplului, Schwarzenegger a avut mereu grijă, financiar, de copilul din afara căsătoriei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare