Homepage  / Vedete româneşti

Armin Nicoară, detalii neștiute despre copilăria lui. „Nu pot să șterg vreodată din suflet acea imagine”

Armin Nicoară, detalii neștiute despre copilăria lui. „Nu pot să șterg vreodată din suflet acea imagine”
8

de Roxana Mirea,

Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante și emoționante despre copilăria lui, dar și despre relația cu tatăl său, Petrică Nicoară. Armin Nicoară provine dintr-o familie de muzicieni și a resimțit din plin lipsa părinților săi.

Armin Nicoară, despre copilăria lui

Armin Nicoară, unul dintre cei mai iubiți saxofoniști al tinerei generații, a fost invitatul lui Mihai Ghiță, duminica trecută, în cadrul emisiunii „În oglindă”, emisiune difuzată de la ora 22:00, la Kanal D2.

Provenind dintr-o familie de muzicieni, cunoscută publicului larg, fiul maestrului Petrică Nicoară, Armin a ajuns la inimile multor români.

Născut în Timișoara, Armin Nicoară mărturisește că, deși părinții au încercat să le ofere, lui și fratelui său Armando, tot ceea ce-i mai bun, și să ducă o viață fără lipsuri, mezinului i-au lipsit prezența și dragostea părinților săi, în special cea a tatălui. Fiind mai tot timpul plecați în turnee, Armin a resimțit din plin lipsa acestora din viață sa, încă din copilărie.

armin-nicoara-invitat-la-in-oglinda-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când stăteam cu fratele meu la poartă, și vedeam cum pleacă mama și tata de acasă, plângeam! Bunica se chinuia să ne bage în casă. Și acum văd cum stăteam de mâna amândoi (Armin și Armando – n.r.), la poartă, și știam că pleacă… Aveam o durere infernal de mare, iar acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”, a dezvăluit, printre lacrimi, Armin Nicoară la „În oglindă”.

armin-nicoara-detalii-nestiute-despre-copilaria-lui.-nu-pot-sa-sterg-vreodata-din-suflet-acea-imagine-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Armin Nicoară, despre relația cu tatăl său

Pe lângă sentimentul de înstrăinare, pe care l-a simțit în toată copilăria sa, Armin Nicoară a simțit și duritatea tonului tatălui sau.

Când trebuie să vorbesc despre tata, mă cuprinde o emoție aparte. Nici nu știu dacă trebuie să descriu în totalitate situația… (…) Într-adevăr, tata era, poate, un pic mai dur. De mic mergeam la el în studio și încercăm și eu să fac ceea ce face el… să cant (…) Nu am reușit niciodată să am cu el o discuție, să creez un proiect cu el, să studiez alături de el. Tot timpul era mai dur”, a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoară a dat curs emotiilor și a plâns amintindu-și de momente ale copilăriei.

Și acum, dacă aud vocea lui (a tatălui sau – n.r.) un pic mai stridentă, mă iau fiorii! (…) Tata s-a schimbat foarte mult după ce m-am îmbolnăvit de diabet! Atunci a lăsat-o foarte moale, parcă l-am pierdut, în același timp pe tata, ceea mă și deranjează un pic, pentru că aș avea nevoie de el, mult mai mult, acum că și eu cânt! Aș vrea să-l simt mai apropiat de mine!”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton