; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Armie hammer

Armie Hammer va juca în serialul „The Offer”

02 December 2020

Armie Hammer (34 de ani) s-a alăturat distribuției serialului „The Offer', care descrie peripețiile realizării celebrului film „Nașul' (1972), al lui Francis Ford Coppola, și care va fi difuzat de platforma de streaming Paramount Plus, informează Variety. 

 

Actorul va juca rolul producătorului Al Ruddy (premiat cu un Oscar pentru „Nașul'), din perspectiva căruia este narată toată povestea realizării faimoasei pelicule și a obstacolelor felurite pe care le-a întâmpinat. Spectatorii vor afla din serial cum l-a convins Al Ruddy pe Marlon Brando să accepte rolul care avea să devină unul dintre cele definitorii pentru cariera sa, cât de sceptic era Hollywoodul în a realiza un nou film cu gangsteri și ce conflict a existat între producători și comunitatea italo-americană, care nu dorea să fie descrisă violent pe ecran. Serialul va avea zece episoade, iar Armie Hammer va fi și producător executiv, nu doar vedeta acestuia. 

 

Este primul rol al actorului într-un serial, iar „The Offer' reprezintă cel mai consistent proiect al platformei ViacomCBS, care își relansează serviciul de streaming CBS All Access sub numele Paramount Plus, după cum a anunțat în luna septembrie. Printre proiectele platformei se numără, de asemenea, thrillerul de spionaj „Lioness', creată de scenaristul Taylor Sheridan (premiat cu un Oscar pentru „Cu orice preț', în 2016) și o nouă versiune a seriei documentare „Behind the Music', care va ilustra viața și moștenirea muzicală a 40 dintre cei mai mari artiști ai ultimilor 40 de ani. 

 

O dată cu această relansare și cu adăugarea unor titluri din portofoliile BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, dar și a multor producții ale studiourilor Paramount, se estimează că platforma Paramount Plus va oferi un număr de 30.000 de filme și seriale. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare