Homepage  / Vedete / Vedete străine

Armie Hammer rupe tăcerea. Ce a pățit în copilărie actorul acuzat de viol și agresiune sexuală. „Aveam 13 ani”

Armie Hammer rupe tăcerea. Ce a pățit în copilărie actorul acuzat de viol și agresiune sexuală. „Aveam 13 ani”

de Andra Stana,

Armie Hammer rupe tăcerea pentru prima oară de când a fost acuzat de abuz sexual, în ianuarie 2021. „Sunt aici pentru a-mi asuma greșelile“, spune actorul într-un nou interviu.

Armie Hammer rupe tăcerea pentru prima dată

Deși actorul a negat violurile de care este acuzat, actorul devenit cunoscut din „The Social Network” a recunoscut totuși că a fost abuziv din punct de vedere emoțional față de fostele sale partenere – cu care a întreținut activități sexuale în timp ce era căsătorit – într-un interviu pentru Air Mail. De asemenea, Hammer s-a destăinuit despre cum a fost abuzat sexual în tinerețe și a spus că a avut în vedere sinuciderea la o lună după ce acuzațiile împotriva sa au ieșit la iveală.

În interviu, Hammer a declarat că a fost abuzat sexual când avea 13 ani de către un pastor care îngrijea tinerii din parohia sa, timp de aproape un an. Abuzul, a explicat el, „a creat un precedent periculos în viața mea”.

„Aveam 13 ani. A adus sexualitatea în viaţa mea într-un mod pe care nu-l puteam controla. Eram neputincios în faţa situaţiei. Nu aveam putere asupra situaţiei. Sexualitatea mi-a fost prezentată într-un mod înspăimântător. După aceea, mi-am dorit mereu să controlez situaţia”. Eroul din „The Man from U.N.C.L.E“ a vorbit despre abuzurile din copilărie cu un prieten mai în vârstă, care între timp a murit, și cu nașa sa, Candace Garvey, care a confirmat relatările lui Hammer.

Hammer a dezvăluit, de asemenea, că a avut gânduri sinucigașe și a încercat să se sinucidă pe fondul acuzațiilor de abuz, în timp ce se afla în carantină în Insulele Cayman în februarie 2021.

„Am mers să înot în larg. Am continuat sperând să mă înec. Stare de rău, atac de rechin, ciocnire cu o barcă. Dar nu s-a întâmplat. Apoi m-am gândit la copiii mei pe care i-am lăsat pe plajă. M-am întors. Nu i-am putut supune la asta“, îşi aminteşte el.

Armie Hammer nu vrea înapoi în lumina reflectoarelor

Actorul nu plănuieşte momentan să se întoarcă pe platourile de filmare. Cel care a fost obligat să renunţe la apariţii în serialul „The Offer”, în „The Godfather”, precum şi în „Shotgun Wedding” alături de Jennifer Lopez, a declarat că vrea să se concentreze acum pe dezintoxicarea sa.

„Sunt cu adevărat recunoscător pentru viața mea, pentru recuperare și pentru tot ce am făcut. Nu m-aș întoarce înapoi și nu aș anula tot ceea ce mi s-a întâmplat”.

De asemenea, el înțelege că șansele sale de a fi primit înapoi la Hollywood în curând sunt mici. „Nimeni nu mă va angaja. Nimeni nu mă va asigura. Nu pot obține o garanție pentru un proiect – nimic”, a spus el. „Și nimeni nu se va atinge de mine pentru că, dacă mă angajează, atunci ei sunt cei care îi susțin pe cei care abuzează”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton