; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

676a5661779d4ec3ae4755def1b91f91

Armie Hammer pierde rol după rol: acum nu mai joacă nici în serialul despre „Nașul”

29 January 2021

Armie Hammer (34 de ani), care s-a aflat, până de curând, în culmea succesului, având o agendă încărcată și o cotă foarte bună la Hollywood, continuă să resimtă efectul scandalului în care l-au plasat presupusele sale declarații, informează dailymail.co.uk. 

 

Recent, actorul a fost acuzat că ar fi trimis mesaje șocante, în care s-a spus că ar fi sugerat acte de canibalism, experiențe sexuale agresive, abuzuri și fetișuri sado-masochiste. Scandalul s-a iscat la începutul lunii ianuarie, când un cont anonim de Instagram a divulgat aceste mesaje, despre care s-a spus (dar încă nu s-a demonstrat) că actorul i le-ar fi trimis unei femei. 

 

Armie Hammer avea o agendă plină până de curând și era unul dintre numele cele mai bine cotate de la Hollywood după filmul Netflix „Rebecca' (2020) și după marele succes al peliculei „Strigă-mă pe numele tău' (2017), pentru a cărui continuare se pregătea, din nou alături de Timothée Chalamet și în regia lui Luca Guadagnino. Actorul a fost nevoit deja să părăsească distribuția comediei „Shotgun Wedding', în care trebuia să joace alături de Jennifer Lopez, iar acum a fost concediat și din serialul de zece episoade „The Offer'. Acesta va fi distribuit de platforma de streaming proaspăt relansată sub numele de Paramount Plus, care se estimează că va oferi un număr de 30.000 de filme și seriale. 

 

„The Offer' era primul serial în care fusese cooptat Armie Hammer, care urma să fie și producător executiv. Producția va descrie peripețiile realizării celebrului film „Nașul' (1972), al lui Francis Ford Coppola, iar actorul urma să joace rolul producătorului Al Ruddy (premiat cu un Oscar pentru „Nașul'), care l-a convins pe Marlon Brando să accepte rolul lui Don Vito Corleone. 

 

Actorul a refuzat să comenteze mesajele care îl acuză, dar, la mijlocul lunii ianuarie, după ce a primit mai multe comentarii agresive, a refuzat să plece pentru patru luni la filmări în Republica Dominicană și să-și lase copiii expuși unor eventuale comentarii și noi atacuri. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare