; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Armie hammer

Scandalul îi distruge cariera: Armie Hammer, o prăbușire răsunătoare!

19 February 2021

Până de curând, Armie Hammer era unul dintre numele promițătoare ale Hollywoodului. Un scandal izbucnit în jurul său pe rețelele de socializare este însă pe cale să-i distrugă cariera, arătând, o dată în plus, dublul tăiș al celebrității. 

 

Actorul de 34 de ani a avut succes după succes în ultimii ani, fiind tot mai solicitat de producători. După excelentul debut din „Rețeaua de socializare' (2010) și o serie de filme de diverse genuri, Armie Hammer a devenit vedetă peste noapte în urma succesului peliculei „Strigă-mă pe numele tău' (2017). A jucat apoi în „Rebecca' (2020) și în mult-așteptatul „Moarte pe Nil' (2021), a cărui premieră a fost amânată pentru luna septembrie. Mai mult, Armie Hammer era capul de afiș al comediei „Shotgun Wedding', cu Jennifer Lopez, și urma să joace în serialul „The Offer', despre turnarea capodoperei „Nașul', care va fi difuzat de platforma de streaming Paramount Plus.

Concediat de peste tot

În prezent, nimic din toate acestea nu se va mai întâmpla, fiindcă producătorii ambelor titluri i-au cerut să se retragă din proiect. Mai mult, Variety a scris că puternica agenție de talente WME nu-l va mai reprezenta, în urma acuzațiilor îndreptate spre actor. Scandalul a pornit la începutul lunii ianuarie, când un cont anonim de Instagram a divulgat câteva mesaje despre care s-a spus (dar încă nu s-a demonstrat!) că ar fi fost trimise de actor unor femei, în care acesta ar fi sugerat acte de canibalism, experiențe sexuale agresive, abuzuri și fetișuri sado-masochiste. O fostă iubită cu care acesta a avut o relație de două luni a făcut declarații despre ritualurile crude la care ar fi supus-o actorul, apoi alte foste partenere l-au acuzat de abuz emoțional, manipulare și violență. Armie Hammer a refuzat inițial să comenteze mesajele incriminatoare, dar, la mijlocul lunii ianuarie, după ce a primit o avalanșă de acuzații tot pe rețele, a refuzat să plece pentru patru luni la filmări în Republica Dominicană și să-și lase cei doi copii – pe care îi are cu fosta soție – expuși unor eventuale atacuri. 

Ceva tot va rămâne… 

Până acum, actorul și echipa sa de avocați au negat toate acuzațiile. Unul dintre avocați a declarat pentru Variety că „Poveștile vehiculate în mass-media prezintă perspectiva unei singure părți, cu scopul de a-i distruge reputația lui Armie Hammer'. După concedierile sus-pomenite, se așteaptă însă ca și alți producători ai filmelor la care actorul a lucrat să se distanțeze, preventiv, de el. Printre proiectele sale recente se aflau filmul „Crisis', cu Gary Oldman și Evangeline Lilly, „Moarte pe Nil', „Next Goal Wins', regizat de Taika Waititi (unde avea un rol mic) și „Billion Dollar Spy', un film despre Războiul Rece semnat de Amma Asante. Rămâne de văzut ce atitudine va avea în continuare Hollywoodul în acest caz, regizorii filmelor respective refuzând să facă vreun comentariu.  

Ce va urma?

Cea mai delicată situație este a peliculei „Find Me', continuarea filmului „Strigă-mă pe numele tău', în care Armie Hammer urma să joace iar cu Timothée Chalamet, tot în regia lui Luca Guadagnino. Filmul urma să ecranizeze volumul „Găsește-mă!' (scris tot de André Aciman, autorul cărții ecranizate în primul film), iar de aici actorul nu mai poate fi eliminat fără să fie afectată credibilitatea poveștii. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare