Homepage  / Vedete străine

Armie Hammer, lipsuri financiare tot mai mari. Ce sacrificiu a făcut din cauza lipsei banilor. „Nu-mi mai pot permite”

Armie Hammer, lipsuri financiare tot mai mari. Ce sacrificiu a făcut din cauza lipsei banilor. „Nu-mi mai pot permite”
10

de Roxana Mirea,

După ce a fost acuzat de abuz sexual și comportament nepotrivit de către mai multe femei, cariera lui Armie Hammer a fost distrusă. Prin urmare, actorul se descurcă foarte greu acum din punct de vedere financiar și a fost nevoit să dea uitării stilul de viață de dinainte. Din cauza lipsei banilor, Armie Hammer a trebuit să renunțe la un lucru extrem de important pentru el, care avea valoare sentimentală. „Nu-mi mai pot permite”, a spus actorul.  

Armie Hammer, la limita falimentului 

Armie Hammer își vinde camioneta și își cumpără o mașină mai mică, care să fie mai prietenoasă cu portofelul. Actorul s-a mutat în Los Angeles, orașul în care s-a născut, și le-a explicat celor care îl urmăresc în mediul online de a vândut camioneta, pe care și-a cumpărat-o în urmă cu câțiva ani, ca un cadou de Crăciun pentru el.

Mi-am cumpărat-o în 2017 drept cadou de Crăciun. Am iubit-o intens, am mers cu ea prin țară în repetate rânduri, am parcurs și drumuri lungi, dar acum a venit momentul să o vând”, a povestit Armie Hammer. 

De când m-am întors în L.A., am pus benzină în valoare de patru sau cinci sute de dolari”, a spus Hammer despre camioneta sa. „Și nu-mi mai pot permite. Nu-mi mai pot permite benzina”. 

Hammer, strănepotul magnatului petrolului Armand Hammer, a declarat că a găsit mijloace de transport mai ieftine. El și-a cumpărat o mașină mică.  

„Mi-am luat o mașină nouă”, a dezvăluit el. „E mică. E hibridă. Probabil o să pun benzină de vreo 10 dolari pe lună, și asta e”. 

Cu toate acestea, el a deplâns pierderea camionetei, care are o valoare sentimentală: aducerea celor doi copii ai săi acasă de la spital, excursii cu cortul și drumuri prin țară. Starul din „Call Me By Your Name” a explicat că a „iubit intens acest camion”, dar a fost necesar. 

„Îmi tot spun că parcarea va fi mai ușoară și benzina va fi mai ieftină”, a spus el.  

Hammer, care a împlinit 39 de ani pe 28 august, a mai spus: „Îmi voi începe ziua de naștere cu o mașină nouă, un apartament nou, o viață nouă….”  

BREAKING NEWS – FILE PHOTO – Armie Hammer Ôcut offÕ from family dynasty amid financial woes and is being supported by Robert Downey Jr.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cariera lui Armie Hammer, distrusă de acuzațiile grave 

Ultimul film al lui Hammer a fost „Death on the Nile”, care a fost lansat în cinematografe în 2022. Începând din 2021, actorul s-a confruntat cu acuzații de viol, abuz și canibalism. El a negat faptele, susținând că ceea ce s-a întâmplat în relațiile sale a fost consensual. Oficialii din Los Angeles l-au investigat, dar biroul procurorului districtual a refuzat să înainteze acuzațiile. 

Hammer s-a despărțit ulterior de fosta sa soție, Elizabeth Chambers. Recent, actorul a vorbit despre scandal și despre viața lui din prezent. 

„Terapia mi-a schimbat viața”, a explicat el. „Aveam nevoie de o ajustare… Iată ce cred eu că s-ar fi întâmplat dacă nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat – schimbarea din viața mea nu s-ar fi produs. Viața mea ar fi continuat exact așa cum a fost, iar eu știu că, în cele din urmă, ar fi dus într-un singur loc, și anume la moarte.”  

„Mi-am înșelat soția. Am folosit oamenii pentru a mă face să mă simt mai bine. Am fost insensibil și lipsit de considerație față de oameni și față de emoțiile și bunăstarea lor”, a declarat starul. „Sunt lucruri în comportamentul meu pentru care trebuie să îmi asum responsabilitatea, nu? Pentru că asta este esențial pentru mine, să învăț și să mă dezvolt din asta.”  

„Viața mea era în mișcare. Făceam o grămadă de bani, beam mult, luam multe droguri, petreceam din greu. Am fost foarte liber cu privire la ceea ce am pus în mesaje text. De asemenea, aveam un comportament riscant care, dacă te gândești bine, era stupid… Era autodistrugere.”   

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton