Homepage  / Vedete / Vedete străine

Armie Hammer, din nou în vizorul justiției. Ce se întâmplă acum cu actorul acuzat de agresiune sexuală

Armie Hammer, din nou în vizorul justiției. Ce se întâmplă acum cu actorul acuzat de agresiune sexuală
6

de Andra Stana,

Armie Hammer, actorul din „Call Me by Your Name”, a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. Starul a primit acuzații șocante de abuz emoțional, manipulare și viol. Iată ce se întâmplă acum cu Hammer.

Procuratura din Los Angeles analizează acuzațiile de agresiune sexuală formulate împotriva actorului Armie Hammer, informează CNN.

„Pot confirma că poliția din Los Angeles a prezentat un caz referitor la Armie Hammer. Cazul este în prezent în curs de examinare”, a declarat pentru CNN directorul de comunicare al biroului, Tiffiny Blacknell.

Deși purtătorul de cuvânt al procuraturii nu a precizat identitatea reclamantului sau a reclamantelor, se știe că Hammer este anchetat pentru agresiune sexuală din februarie 2021, după ce o femeie l-a acuzat că a violat-o în 2017.

Armie Hammer, din nou în vizorul justiției. Ce se întâmplă acum cu actorul acuzat de agresiune sexualăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Sunt grav traumatizată de Armie. Mă simt dezgustată”

Hammer nu a fost acuzat în acest caz și a negat orice abatere. El a afirmat, la vremea respectivă, prin intermediul avocatului său, că acuzația a fost „scandaloasă“ și că interacțiunile sale cu femeia și cu alte partenere au fost „complet consensuale, discutate și convenite în prealabil și reciproc participative”.

În martie 2021, avocata Gloria Allred din Los Angeles a prezentat-o pe clienta sa în vârstă de 24 de ani, identificată doar ca Effie, care a declarat că a fost violată de Hammer.

„Sunt grav traumatizată de Armie. Mă simt dezgustată de faptul că nu își asumă responsabilitatea pentru ceea ce mi-a făcut și că a recurs la a mă ataca”, a declarat Effie pentru CNN. „Armie nu are nicio remușcare. El continuă să provoace durere și nu cred că s-a schimbat deloc”, se mai arată în declarația citată.

Armie Hammer, cel mai căutat actor de la Hollywood, e acum sărac lipit

După ce a fost acuzat de abuz sexual și comportament nepotrivit de către mai multe femei, cariera lui Armie Hammer a fost distrusă. Așadar, actorul a fost aproape alungat de la Hollywood, iar acum este sărac lipit și trebuie să facă ceva pentru a-și câștiga existența. Actorul a lucrat la un complex hotelier din Insulele Cayman.

„Lucrează în stațiune și vinde proprietăți în regim de timeshare”, a explicat acum câteva luni o sursă citată de Variety. Realitatea este că este complet falit și încearcă să își umple zilele și să câștige bani pentru a-și întreține familia”.

O sursă a declarat anterior pentru Variety că Hammer a petrecut, de asemenea, o perioadă de timp într-un centru specializat, după ce cariera lui s-a prăbușit.

Cunoscut pentru roluri în filme precum „The Social Network”, „Call Me by Your Name” și „Death on the Nile”, Armie Hammer este, de asemenea, fiul omului de afaceri Michael Armand Hammer și strănepotul magnatului petrolist Armand Hammer.

Armie Hammer, acuzat de abuz sexual

Scandalul a început în ianuarie 2021, când un cont anonim de Instagram a divulgat câteva mesaje despre care s-a spus că ar fi fost trimise de actor unor femei, în care acesta ar fi sugerat acte de canibalism, experiențe sexuale agresive, abuzuri și fetișuri sado-masochiste. O fostă iubită cu care acesta a avut o relație de două luni a făcut declarații despre ritualurile crude la care ar fi supus-o actorul, apoi alte foste partenere l-au acuzat de abuz emoțional, manipulare și violență.

Hammer, care era căsătorit în momentul în care au avut loc multe dintre presupusele incidente, a negat cu tărie acuzația de viol și toate celelalte acuzații, declarând că orice interacțiune cu orice femeie a fost consensuală. În încercarea de a discredita acuzațiile, echipa sa juridică a pus la dispoziția presei mesaje text cu femeia care l-a acuzat de viol. În ciuda negării sale, reputația lui Hammer a fost grav afectată.

Hammer a fost văzut ultima dată în „Death on the Nile”, de la Disney, dar nu a făcut nicio declarație de presă pentru acest film, a cărui producție s-a încheiat înainte de izbucnirea scandalului.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton