; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Armie Hammer cercetat de politia din la

Actorul Armie Hammer, cercetat de poliție ca suspect într-un dosar de viol

19 March 2021

Armie Hammer este cercetat pentru agresiune sexuală de poliția din Los Angeles. Cazul a fost deschis la începutul lunii februarie, după apariția unor acuzații de viol. Actorul ar putea sta în spatele gratiile până la opt ani dacă acuzațiile se adeveresc, scrie deadline.com.

Actorul de 34 de ani a ajuns în atenția poliției după ce o tânără de 24 de ani, cunoscută sub numele de Effie – sau House of Effie, pe Instagram – a făcut inițial anonim acuzații în ceea ce îl privește pe starul din „Call Me By Your Name'; apoi, femeia l-a acuzat și în mod oficial de agresiune sexuală. Potrivit lui Effie, incidentul ar fi avut loc acum 4 ani și totul ar fi durat câteva ore.

„Pe 24 aprilie 2014 Armie Hammer m-a violat într-un mod violent, pe parcursul a patru ore, în Los Angeles, timp în care m-a lovit de mai multe ori cu capul de perete, producându-mi vânătăi pe față', a povestit Effie, citată de People.com. „(Armie Hammer) A comis și alte acte de violență asupra mea, la care nu am consimțit. De exemplu, mi-a lovit picioarele astfel încât m-au durut la fiecare pas timp de o săptămână'.

Femeia a mai povestit că „de-a lungul acelor patru ore, am încercat să fug dar nu m-a lăsat. Am crezut că o să mă omoare. Apoi a plecat fără nici o grijă pentru starea mea. (…) De-a lungul acestui atac și de la el, am trăit cu frică de el și pentru o lungă perioadă am încercat să îi scuz acțiunile ca pe o formă ciudată de iubire. Acum, că nu mai are putere asupra mea, am înțeles că imensa putere mentală pe care a avut-o a fost dăunătoare din multe puncte de vedere.'

A fost concediat din toate proiectele

Armie Hammer a avut succes după succes în ultimii ani, fiind tot mai solicitat de producători.

După excelentul debut din „Rețeaua de socializare’ (2010) și o serie de filme de diverse genuri, Armie Hammer a devenit vedetă peste noapte în urma succesului peliculei „Strigă-mă pe numele tău’ (2017). A jucat apoi în „Rebecca’ (2020) și în mult-așteptatul „Moarte pe Nil’ (2021), a cărui premieră a fost amânată pentru luna septembrie.

Mai mult, Armie Hammer era capul de afiș al comediei „Shotgun Wedding’, cu Jennifer Lopez, și urma să joace în serialul „The Offer’, despre turnarea capodoperei „Nașul’, care va fi difuzat de platforma de streaming Paramount Plus.

În prezent, nimic din toate acestea nu se va mai întâmpla, fiindcă producătorii ambelor titluri i-au cerut să se retragă din proiect. Mai mult, Variety a scris că puternica agenție de talente WME nu-l va mai reprezenta, în urma acuzațiilor îndreptate spre actor. 

Armie Hammer a refuzat inițial să comenteze mesajele incriminatoare, dar, la mijlocul lunii ianuarie, după ce a primit o avalanșă de acuzații tot pe rețele, a refuzat să plece pentru patru luni la filmări în Republica Dominicană și să-și lase cei doi copii – pe care îi are cu fosta soție – expuși unor eventuale atacuri. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare