; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

US Actor Armie Hammer Accused Of Rape

Armie Hammer a mai pierdut un rol! Viitorul actorului este incert

31 March 2021

După acuzațiile numeroase și variate formulate împotriva sa pe rețelele sociale încă de la începutul acestui an, Armie Hammer (34 de ani) este respins din distribuția încă unui film, informează variety.com. 

 

Actorul nu va mai juca nici în thrillerul „Billion Dollar Spy', o dramă despre Războiul rece regizată de Amma Asante, în care trebuia să joace alături de Mads Mikkelsen. Armie Hammer urma să îl interpreteze pe Brad Reid, un agent CIA proaspăt sosit la Moscova, care ignora ordinele superiorilor săi și se împrietenea cu un inginer sovietic, Adolf Tolkachev (jucat de Mads Mikkelsen). Filmul nu a intrat încă în producție, din cauza pandemiei. Reprezentanții regizoarei Amma Asante și ai companiei producătoare a filmului, Walden Media, au refuzat să facă vreun comentariu cu privire la cele întâmplate și nu există nicio declarație despre eventuala redistribuire a rolului care urma să fie jucat de Armie Hammer

 

„Billion Dollar Spy' era ultimul film rămas pe agenda de lucru a actorului, după ce toate studiourile care aveau proiecte în care era implicat au întrerupt oficial legăturile cu el, ca urmare a acuzațiilor formulate la adresa lui începând din luna ianuarie. Toate celelalte proiecte în care va mai apărea Hammer pe ecran apucaseră să încheie producția înainte de acuzații.

 

Singurul film în care ar fi fost posibil să îl mai vedem pe Armie Hammer rămânea continuarea la „Strigă-mă pe numele tău', marele său succes din 2017. Această continuare era așteptată de foarte mulți fani, însă proiectul nu a intrat până acum în producție și deocamdată nu are scenariu. Chiar dacă actorii din rolurile principale și regizorul Luca Guadagnino și-au manifestat dorința de a realiza o continuare în mai multe interviuri, filmul nu a primit niciodată undă verde din partea studiourilor, iar acum, dată fiind controversa legată de Armie Hammer, orice planuri posibile sunt efectiv în aer. Deocamdată, regizorul Luca Guadagnino nu a fost disponibil pentru comentarii, deoarece lucrează la un alt film aflat în pre-producție. 

 

Cariera lui Armie Hammer este în cădere liberă de la începutul lunii ianuarie, de când acuzațiile mai multor femei au început să apară pe rețelele de socializare. De atunci, o fostă parteneră a actorului a prezentat o acuzație de viol care ar fi avut loc în 2017, iar aceasta a declanșat o anchetă a poliției din Los Angeles, care se află în prezent în desfășurare.

 

Armie Hammer a negat acuzația de viol prin intermediul avocatului său, considerând-o scandaloasă și susținând că toate relațiile sexuale pe care le-a avut au fost consensuale. Deocamdată, însă, ca urmare a acuzațiilor de viol și a anchetei poliției, Armie Hammer a fost abandonat de WME, puternica agenție care îl reprezenta, după ce fusese concediat, de asemenea, din comedia romantică „Shotgun Wedding', în care trebuia să joace alături de Jennifer Lopez și din serialul „The Offer', produs de Paramount, despre filmarea capodoperei „Nașul'.

 

Hammer a apucat să joace în așteptatul proiect „Moarte pe Nil', regizat de Kenneth Branagh, care a fost amânat deja de câteva ori din motive de Covid, urmând să aibă premiera în februarie 2022. Rămâne de văzut cum vor gestiona studiourile producătoare implicarea lui Hammer, dar este probabil ca actorul să fie eliminat din materialele și campaniile de promovare ale oricăror viitoare premiere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare