Homepage  / Vedete străine

Armie Hammer a divorțat oficial de Elizabeth Chambers. Relația lor s-a destrămat după un val de acuzații tulburătoare aduse actorului

Armie Hammer a divorțat oficial de Elizabeth Chambers. Relația lor s-a destrămat după un val de acuzații tulburătoare aduse actorului
10

de Andra Stana,

Armie Hammer și soția sa, Elizabeth Chambers, care s-au despărțit acum trei ani, și-au finalizat divorțul. Ce se întâmplă acum cu starul din „Call Me by Your Name”, după ce a ajuns din nou în vizorul justiției.

Armie Hammer, în vârstă de 36 de ani, și Elizabeth Chambers, în vârstă de 40 de ani, și-au anunțat pentru prima dată separarea după 10 ani de căsnicie în iulie 2020, în urma unor acuzații tulburătoare potrivit cărora Hammer ar fi comis abuzuri violente asupra femeilor, acuzații pe care le-a negat.

Această decizie vine la câteva săptămâni după ce procurorul districtului Los Angeles a anunțat că actorul din „Call Me By Your Name” a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală, după ce o fostă iubită a spus anterior că ar fi violat-o.

Armie Hammer a divorțat oficial de Elizabeth ChambersIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Soția lui Armie Hammer a dat vina pe „diferențe ireconciliabile”

Chambers a depus cererea de divorț pe 10 iulie 2020, după un deceniu de căsătorie, invocând „diferențe ireconciliabile” ca fiind cauza despărțirii. Cu toate acestea, potrivit Page Six, „diferențele” aveau să se dovedească în curând a fi acuzațiile de abuz sexual – și canibalism – care i-au fost aduse în cele din urmă lui Hammer.

O femeie pe nume Effie a susținut că actorul din „Rebecca”, în vârstă de 36 de ani, a violat-o în timpul relației lor, ceea ce a determinat o anchetă a Departamentului de Poliție din Los Angeles. În cele din urmă, procurorul districtual a refuzat să-l urmărească penal pe Hammer după ce a constatat că nu există „dovezi suficiente” pentru a-l acuza de o infracțiune.

Hammer s-a apărat

Hammer a negat cu vehemență toate acuzațiile care i se aduc, mai întâi prin declarații ale avocatului său și apoi într-un interviu, la începutul acestui an. „Acest presupus viol a fost o scenă care a fost ideea ei”, a susținut el, afirmând în continuare că relația lor a început după ce Effie i-a trimis un mesaj pe Facebook în octombrie 2016.

A planificat toate detaliile, până la ce Starbucks o voi vedea, cum o voi urmări până acasă, cum ușa de la intrare va fi deschisă și descuiată, iar eu voi intra“, a încheiat actorul.

De asemenea, avocatul lui Hammer a declarat anterior pentru Page Six că clientul său „a susținut că toate interacțiunile sale cu [Effie] – și cu orice alt partener sexual al său, de altfel – au fost complet consensuale, discutate și convenite în prealabil și reciproc participative”.

Înainte de a depune cererea de divorț, Chambers, în vârstă de 40 de ani, i-a dus pe cei doi copii ai ei și ai lui Hammer, Harper, 8 ani, și Ford, 6 ani, în Insulele Cayman, atunci când a lovit pandemia COVID-19, și de atunci a locuit acolo.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton