; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las Fierbinti

Armand Assante joacă în „Las Fierbinți”

18 April 2018

Aseară, primarul Vasile le-a dezvăluit apropiaților că o creatură îi bântuie casa și nu are liniște nici ziua, nici noaptea. 'De o săptămână tot am senzația că mai e cineva cu mine în casă. Cred că am casa bântuită!', i-a spus acesta Dalidei. Secretara s-a gândit că vizita unui preot s-ar putea să-l ajute. Căutările înspăimântătoare au fost urmărite marți seară de milioane de români.

 

Episodul Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Aseară, serialul a înregistrat 11.5 puncte de rating și 29.9% share pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.8 puncte de rating și 20.2% share. La nivel național, aproape 2.4 milioane de români au urmărit aventurile fierbințenilor, iar în minutul de aur, de la ora 20:58, aproape 2.8 milioane de telespectatori se bucurau de comedie.

 

Comedia continuă joi seara, de la 20:30, când Vasile și Dalida pun la cale un plan diabolic. Cum au deja experiența de 'vânători de spirite', cei doi solicită ajutorul lui Armand Assante pentru a-l speria pe Robi, polițistul satului, și încearcă să afle de la celebrul actor american ce ar trebui să facă ca planul lor să dea roade. Ce le va spune Armand Assante, dar și cum se va termina căutarea strigoiului din casa bântuită a primarului, vom vedea joi la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare