Homepage  / Uncategorized

Aris Melkior a împlinit 21 de ani. Ce mesaj i-a transmis Andreea Esca fiului ei. „Eu sunt Fecioară si vin cu doleanțe concrete”

Aris Melkior a împlinit 21 de ani. Ce mesaj i-a transmis Andreea Esca fiului ei. „Eu sunt Fecioară si vin cu doleanțe concrete”
24

de Andra Stana,

Andreea Esca are un motiv numai bun de sărbătoare. Fiul său, Aris Melkior, împlinește 21 de ani. Prezentatoarea Știrilor Pro TV nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj emoționant și în mediul online, nu doar în viața reală. Andreea a distribuit o serie de imagini speciale cu sărbătoritul zilei.

Andreea Esca este o mamă mândră. Are doi copii care reușesc să îi aducă zilnic zâmbetul pe buze. Alexia și Aris Melkior au fost printre cei mai iubiți concurenți de la America Express, fiul ei face parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar azi au un nou motiv de sărbătoare. Băiatul vedetei Pro TV împlinește 21 de ani.

aris-melkior-a-implinit-21-de-ani-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Prezentatoarea PRO TV a scris un mesaj emoționant pe pagina de Instagram și a distribuit mai multe imagini din albumul de familie, în care apare Aris este personajul principal. „Ai făcut si 21 de ani… @arismelkior ! La multi ani fericiți îți doresc! Sa te bucuri de viață asa cum te pricepi tu atât de bine! Te iubesc tare, iar tu ești perfect conștient, si profiți, ca orice Leu, de șarmul tău. Numai ca eu sunt Fecioară si vin cu doleanțe concrete pentru un bărbat de 21 de ani. Sa fii serios, sa ai cuvânt, sa-i respecți pe cei din jur, sa continui să spui mulțumesc si sa nu crezi niciodată ca “ti se cuvine”, sa apreciezi munca altora, sa cultivi prietenii frumoase, sa vrei sa evoluezi in fiecare zi, sa fii curios, sa fii tenace, sa-ti urmezi pasiunile, sa iubești fără frica si limite, sa ai curaj sa o iei oricând de la zero, sa nu uiți ce nu trebuie uitat si sa nu-ti mai amintești ce nu merită ținut minte, sa descoperi lumea, sa te descoperi pe tine, si sa nu-ti pierzi niciodată, niciodată, umorul! Mama. 24.07.2024”, este mesajul distribuit de Andreea Esca.

„La mulți ani, Aris!”, i-a scris Dana Rogoz fiului Andreei Esca. „La multi ani , copilului Soare” este mesajul transmis de Mirela Retegan, în timp ce Iulia Vântur a scris „La multi ani, să fie sănătos și fericit”.

Andreea Esca este căsătorită cu Alexandre Eram din anul 2000, iar împreună au doi copii: o fiică pe nume Alexia Eram, și un băiat, pe Aris Melkior.

Cum arătau Alexia și Aris Eram, acum concurenți la „America Express”, când erau de-o șchioapă

Alexia și Aris Eram, cei doi copii pe care Andreea Esca îi are cu soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, au crescut de mici sub lumina reflectoarelor. Practic, de când erau în burta mamei, aflată pe paginile ziarelor și revistelor când era însărcinată cu ei.

De altfel, Alexia Eram și-a făcut debutul pe o copertă de revistă când avea doar patru luni! În ianuarie 2001, Alexia – care s-a născut pe 31 august 2000 – apărea alături de mama ei, celebra Andreea Esca, pe coperta TVMania.  Aceasta a fost prima fotografie publică a  Alexiei, azi un influencer foarte cunoscut.

Aris Eram, fratele mai mic al Alexiei, s-a născut pe 24 iulie 2003 și a apărut și el, încă de când era micuț, în fotografiile de familie pe care mama lui le-a arătat lumii, mai ales fotografii din vacanță.

copertaTVmania Andreea Esca 2001Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 24

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton