Homepage  / Vedete româneşti

Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit în același pat, la America Express 2023, sezonul 2. Gestul făcut de fiul Andreei Esca. „E greu să rezist”

Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit în același pat, la America Express 2023, sezonul 2. Gestul făcut de fiul Andreei Esca. „E greu să rezist”
8

de Roxana Mirea,

După îndelungate căutări, Aris Eram și Laura Giurcanu au găsit cazare, aseară, 11 decembrie 2023, la America Express, sezonul 2. Cei doi concurenți au fost nevoiți să doarmă în același pat, iar Aris Eram a copleșit-o pe colega lui cu complimente. Iată cum s-a surprins echipa de filmare, a doua zi.  

Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit în același pat, la America Express 2023 

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 11 decembrie 2023, la Antena 1. Echipele s-au reunit la final, dar până atunci, au fost nevoiți să caute cazare în noua formulă. Astfel, Giulia a făcut echipă cu Iulia Albu, Vlad Huidu a devenit coechipierul lui Romică Țociu, Mike a luptat alături de Cătălin Țociu, iar Laura Giurcanu a fost în competiție împreună cu Aris Eram, în vreme ce Sânziana Negru a format o nouă echipă cu Alexia Eram.  

Tot în noua formulă, echipele au fost nevoite să găsească cazare. După îndelungate căutări, Aris Eram și Laura Giurcanu au găsit un loc unde să doarmă. Cei doi au împărțit o saltea destul de murdară. Obosiți, cei doi au împărțit o bere și niște chipsuri și s-au culcat. 

Nu cred că am avut mai multe cazări mai rele decât asta, dar suntem împreună și asta e tot ce contează”, a spus Laura Giurcanu. 

Eu mă întorc, ca să nu fiu distras”, i-a spus Aris Laurei, în timp ce se întorcea cu spatele la ea.  

Crezi că poți fi distras de mine în timpul nopții?” l-a întrebat Laura.  

Am zis să mă pun pe cealaltă parte, să nu fiu distras de ea în timpul nopții. Când ești așa de frumoasă în timpul nopții, îți dai seama că e greu să rezist”, a spus Aris.  

Să reziști?! Să reziști la ce, Aris?” l-a întrebat Laura.  

„La frumusețea ta”, i-a răspuns el.  

Auzi, să nu mă trezesc și să fii deasupra mea, da?” l-a atenționat Laura, înainte să se bage la somn. 

Aris Eram și Laura Giurcanu au dormit în același pat, la America Express 2023  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Voia întruna să mă țină în brațe” 

Dimineața, echipa de filmare le-a bătut la ușă și i-au surprins dormind. Cei doi erau încă oboșiți. De asemenea, Alexia Eram și Sânziana Negru se întrebau cum au dormit Aris și Laura.  

„Cum crezi că au dormit Aris și Laura?” a întrebat Sânziana.  

„Foarte bine. La cum erau ieri, au dormit foarte bine”, a răspuns Alexia.  

Am dormit foarte bine. De fapt, nu am dormit bine, dar a fost OK unul lângă altul. Nu am avut nicio problemă”, a spus Aris.  

N-am avut probleme unul cu celălalt în pat”, a spus Laura. 

Voia întruna să mă țină în brațe și eu nu mai voiam!”, a spus Aris, în glumă. 

Credeam că după o noapte petrecută împreună, nu mai trebuie să ies afară când se schimbă”, a mai spus Aris, în timp ce o aștepta pe Laura să iasă din cameră.  

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton