Homepage  / Vedete româneşti

Aris Eram a ajuns la spital și a fost operat. Fiul Andreei Esca, victima unei clipe de neatenție: „M-au cusut, dar mi-am revenit repede”

Aris Eram a ajuns la spital și a fost operat. Fiul Andreei Esca, victima unei clipe de neatenție: „M-au cusut, dar mi-am revenit repede”
21

de Cristina Țapu,

Aris Eram a început recent să colaboreze cu postul Antena 1 și apare în edițiile de duminică ale emisiunii „Super Neatza”. La prima sa apariție televizată, în calitate de co-prezentator, Aris avea mâna bandajată, ceea ce a stârnit curiozitatea multor fani. Tânărul a elucidat situația, explicând cum a suferit accidentarea.

Aris Eram a ajuns de urgență la spital și a fost operat

Duminică, în emisiune, Aris a fost văzut cu mâna bandajată, iar acest lucru a stârnit întrebări printre telespectatori despre ce s-a întâmplat. La scurt timp după debutul său la „Neatza”, Aris a dezvăluit cum a suferit accidentarea. Din fericire, rana nu a fost una atât de gravă, însă a necesitat intervenția medicilor.

Fiul Andreei Esca s-a accidentat în timp ce era la sală și a trebuit să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, inclusiv câteva copci. În prezent, el poartă un bandaj, pe care îl schimbă zilnic și se pare că va mai trece ceva timp până când rana se va vindeca complet.

aris-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coase. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie”, a declarat Aris Eram, conform Antena Stars.

Andreea Esca a vorbit despre diferențele dintre cei doi copii ai săi

Între Alexia Eram și Aris Eram nu există doar o diferență de vârstă de trei ani, ci și de personalitate și temperament. Alexia este extrovertă, preferă să se afle alături de grupuri mari de persoane și relaționează ușor cu orice persoană, în timp ce Aris este mai rezervat și nu se împrietenește ușor cu cei din jur.

Aceste diferențe erau sesizabile încă de la grădiniță, susține Andreea Esca. Alexia ar fi stat la grădiniță zile întregi, fără pauză și se întrista atunci când mama sa venea să o ia acasă, în timp ce Aris plângea și se simțea abandonat atunci când era lăsat cu restul copiilor și educatoarea.

Mai mult decât atât, Alexia adora să doarmă la prietenele sale, în timp ce Aris nu putea să doarmă în alt pat decât cel de acasă.

Andreea Esca, detalii despre copiii ei, Alexia și Aris  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 21

„E foarte ciudată treaba asta. Alexia, când era mică, s-ar fi dus și se ducea la toți colegii să doarmă oriunde, să plece. Prima dată când am dus-o la grădiniță, în prima zi de grădiniță, toți copiii plângeau, urlau, se tăvăleau și eu când m-am dus să o iau, mi-a făcut cu mâna de la distanță și mi-a zis: „Vino mai târziu puțin!”. Alexia, s-a terminat, unde să mai vin? Ți-a plăcut? „Da, da, vino mai târziu!” La orice copii s-ar fi dus, ar fi dormit la oricine.

Ei, Aris a plâns din prima zi de grădiniță până la șase ani, în fiecare zi. „Mama, nu vreau la grădiniță! Tu nu înțelegi că mie nu-mi place? Eu nu vreau să mă duc! Tu nu înțelegi că nu vreau să mă duc?” Mă, se târa, stătea la ăia, ziceai că îl las la orfelinat. Deci se făcea de geamurile alea… Să meargă la vreun copil? Cu chiu, cu vai voia la câte un copil și seara știam. Cum se întuneca, îmi dădea telefon mama copilului, Aris plânge, el vrea să doarmă acasă. Și îmi spunea „oriunde mă duc, eu nu pot să dorm decât la mine acasă, în patul meu!”.”, și-a amintit Andreea Esca.

Sursă foto: Instagram Aris Melkior – Alexia Eram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton