Homepage  / Vedete româneşti

Aris Eram a semnat, din nou, cu Antena 1. În ce emisiune va fi prezent fiul Andreei Esca

Aris Eram a semnat, din nou, cu Antena 1. În ce emisiune va fi prezent fiul Andreei Esca
9

de Cătălina Matei,

După ce anul trecut a făcut echipă cu sora sa, Alexia, în „America Express”, Aris Eram revine la Antena 1, de data aceasta într-o altă emisiune.

Fiul Andreei Esca,în vârstă de 20 de ani, va fi prezent la fiecare sfârșit de săptămână în gașca de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Aris Eram a semnat cu Antena 1

Până la participarea sa din „America Express”, acolo unde a făcut echipă cu sora sa, Alexia, și au ocupat locul al doilea în clasamentul final, Aris Melkior Eram nu era prezent pe micul ecran. Se pare însă că „microbul” televiziunii l-a atins și pe tânărul în vârstă de 20 de ani care a semnat, din nou, cu Antena 1.

Mai precis, fiul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram face parte acum din echipa prezentatorilor de la „Super Neatza” de weekend, formată din Diana Munteanu, Ilona Brezoianu, Cuza, Nicolai Tand, Radu Bucălae și Cătălin Rizea.

Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani”.

Telespectatorii au avut deja ocazia să-l urmărească pe Aris Eram în noua sa postură duminica aceasta, pe 2 iunie.

Chiar dacă este duminică, eu m-am trezit la ora 7:30 ca să-l duc pe Aris la prima zi lui de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neatza cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”, a spus Alexia Eram, sora lui Aris.

Am coleg nou la @neatzacurazvansidani_oficial Bine ai venit, @arismelkior!”, a scris și chef Nicolai Tand pe contul său de Instagram în dreptul unei fotografii cu el și Aris în platoul emisiunii de la Antena 1.

Aris Eram, exmatriculat în perioada liceului

Extrem de popular după participarea sa la „America Express”, Aris Melkior Eram și-a cucerit fanii prin dezinvoltura și umorul de care dă dăovadă. Dar și prin deschiderea pe care o are mai ales când povestește despre copilăria și adolescența sa.

Cu câteva luni în urmă, Aris și Alexia Eram au fost invitați în podcastul Giuliei Anghelescu, unde au făcut mai multe destăinuiri despre copilăria și adolescența lor.

Copiii Andreei Esca au studiat la Liceul Francez Anna de Noailles, pe care l-au descris drept „foarte strict”.

Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a spus Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

Totodată, Aris a povestit și cum a ajuns să fie exmatriculat.

Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram.

aris-eram-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

E amuzant. O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră”, a zis el.

Apoi, a continuat: „Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram super-stresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”.

Sursă foto: Instagram Aris Melkior – Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton