; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ariana grande 118699954_10157454512776027_8862292769732321702_n

Ariana Grande s-a căsătorit în secret! Cu ce se ocupă soțul ei

18 May 2021

Cântăreaţa pop Ariana Grande s-a căsătorit weekendul trecut cu Dalton Gomez, cu care era logodită de câteva luni, iar ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, potrivit BBC. 

Un reprezentant al cântăreţei a confirmat luni pentru revista People căsătoria dintre cei doi tineri, artista fiind în vârstă de 27 de ani, iar soţul ei în vârstă de 25 de ani. “A fost o ceremonie restrânsă şi intimă, cu mai puţin de 20 de persoane. Sufrageria era plină de fericire şi de dragoste. Ambele familii nu putea fi mai fericite”, a spus sursa.

Cei doi au început să iasă împreună în primele luni ale anului trecut şi au făcut publică relaţia lor în mai 2020, după ce au apărut împreună în videoclipul piesei “Stuck With U”, pe care Ariana Grande l-a lansat împreună cu Justin Bieber.

 

Cine este Dalton Gomez

Dalton Gomez are 25 de ani și lucrează în imobiliare, la Aaron Kirman Group, în LA. Acesta s-a născut și a crescut în sudul Californiei. Ariana şi Dalton şi-au anunţat logodna în decembrie 2020, după ce au petrecut împreună lunile de izolare la domiciliu în timpul pandemiei de coronavirus.

Înainte de relaţia sa cu Gomez, care se ocupă cu afaceri imobiliare, cântăreaţa a fost logodită cu actorul de comedie Pete Davidson, care nu s-a concretizat însă într-o căsătorie.

Ariana și Dalton ar fi început să se întâlnească încă din prima lună a anului 2020. Potrivit E! News, cei doi frecventează aceleași cercuri' și pentru că el a fost și dansator' au mulți prieteni în comun, între care Miley Cyrus.

Ariana Grande este deţinătoarea a două premii Grammy, iar în ultimii trei ani a lansat trei albume -“Sweetener”, “Thank U, Next” şi “Positions”-, care au ajuns fiecare pe prima poziţie în topul vânzărilor de discuri din Statele Unite.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare