Homepage  / Vedete străine

Ariana Grande l-ar fi înlocuit deja pe fostul soț. Noul iubit e căsătorit. Primele detalii

Ariana Grande l-ar fi înlocuit deja pe fostul soț. Noul iubit e căsătorit. Primele detalii
7

de Andra Stana,

După ce s-a aflat că Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit și divorțează după doar 2 ani de căsnicie, iată că artista stârnește un nou val de reacții. Recent s-a aflat că Ariana l-ar fi înlocuit deja pe viitorul fost soț. Noul ei iubit este însă căsătorit și tocmai a devenit tată pentru prima oară.

Recentele informații potrivit cărora Ariana Grande se întâlnește cu colegul ei din Wicked, Ethan Slater, i-au lăsat pe fani oarecum nedumeriți, având în vedere faptul că actorul de pe Broadway e, de fapt căsătorit. Grande, în vârstă de 30 de ani, s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez, broker imobiliar, după doi ani de căsătorie. Cu toate acestea, mai multe surse susțin că artista nu a stat prea mult pe gânduri și a realizat că viața merge deja mai departe.

Ariana Grande l-a înlocuit deja pe fostul soț. Noul iubit e căsătorit și tocmai a devenit tatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

TMZ susține că Grande și Slater, în vârstă de 31 de ani, s-au întâlnit ocazional și că mariajul lui Grande s-a încheiat de fapt în ianuarie, deși nu au fost depuse actele de divorț. Slater, care îl va interpreta pe Boq în adaptarea cinematografică a filmului Wicked, a devenit celebru cu rolul titular din SpongeBob SquarePants: The Broadway Musical, scrie sheknows.com.

Cu toate acestea, faptul că Ethan Slater este un om însurat i-a făcut pe fani să pună la îndoială legăturile sale cu Ariana Grande. Slater s-a căsătorit cu iubita sa din liceu, Lilly Jay, în noiembrie 2018. În ianuarie, el a dezvăluit că a devenit tată, iar mai târziu, în mai, a scris o postare în care îi ura lui Jay o Zi a Mamei fericită din partea lui și a fiului lor. TMZ susține că Jay și Slater s-au despărțit înainte de a începe presupusa lui idilă cu Grande, dar nici el și nici presupusa lui nouă aventură, câștigătoare a unui premiu Grammy, nu au lămurit încă zvonurile.

De ce divorțează, de fapt, Ariana Grande și Dalton Gomez

În ceea ce îi privește pe Grande și Gomez, o sursă a declarat pentru People că mutarea temporară a lui Grande în Marea Britanie pentru filmările la Wicked a afectat cuplul, în ciuda faptului că inițial s-au angajat să facă lucrurile să meargă.

„Ea a fost fericită în Los Angeles timp de câțiva ani. A vrut să-și facă o viață acolo cu Dalton”, a declarat sursa. „El este super concentrat pe cariera lui și are nevoie să trăiască în Los Angeles. A fost cu siguranță o problemă pentru ei. Cariera lui Dalton este solicitantă și nu poate pleca des din Los Angeles. Așa că, atunci când [Grande] a început să filmeze Wicked în Anglia, au avut parte de o căsnicie la distanță.”

Sursa a susținut că, deși relația lor „nu a funcționat”, nu există probleme mai serioase între cei doi viitori foști soți. „Ari nu are decât cuvinte frumoase de spus despre Dalton. În timpul căsniciei lor, el a fost fanul ei nr. 1”, au mai spus aceștia.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton