Homepage  / Vedete străine

Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez, au ajuns la divorț, după doar 2 ani de căsnicie. Care este motivul

Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez, au ajuns la divorț, după doar 2 ani de căsnicie. Care este motivul
7

de Roxana Mirea,

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit și divorțează după doar 2 ani de căsnicie. Cei doi au explicat cum arată acum relația lor. Totodată, s-a aflat care a fost motivul despărțirii și cum s-a ajuns în acest punct.  

Ariana Grande și Dalton Gomez divorțează 

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit. Artista, în vârstă de 30 de ani, și agentul imobiliar, în vârstă de 27 de ani, s-au despărțit la începutul acestui an și de atunci „au lucrat în liniște și cu dragoste la prietenia lor”, confirmă o sursă pentru PEOPLE

Grande, care se află la Londra pentru a filma adaptarea pentru ecran a spectacolului Wicked, a fost văzută fără inelul de logodnă și verighetă în weekend, în timp ce se bucura de o zi la Wimbledon.

În august anul trecut, ea a împărtășit pe TikTok un tutorial de machiaj în care nu purta inelul – dar a stins imediat zvonurile. 

Doar că nu mai port verigheta, este la curățat. Nu divorțez înainte de a începe, nu”, a spus ea la vremea respectivă. 

Totuși, se pare că despărțirea s-a produs iar motivul ar fi distanța. După aflarea veștii despărțirii, o sursă a declarat pentru PEOPLE că, în timp ce cântăreața și actrița, în vârstă de 30 de ani, filma pentruWicked în Marea Britanie în cea mai mare parte a anului, absența nu i-a făcut pe cei doi să se simtă mai îndrăgostiți. 

„A fost fericită în Los Angeles timp de câțiva ani. A vrut să își facă o viață acolo cu Dalton”, a declarat luni, pentru PEOPLE, sursa respectivă. „Este super concentrat pe cariera lui și are nevoie să locuiască în Los Angeles”, spune sursa despre jobul lui Gomez ca agent imobiliar de lux. „Cu siguranță a fost o problemă pentru ei. Cariera lui Dalton este solicitantă și nu poate pleca des din Los Angeles. Așa că, atunci când [Grande] a început să filmeze pentru Wicked în Anglia, au avut parte de o căsnicie la distanță.” 

62nd Annual GRAMMY Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Deși relația în cele din urmă „nu a funcționat”, sursa spune că „Ari nu are decât cuvinte frumoase de spus despre Dalton. În timpul căsniciei lor, el a fost fanul ei nr. 1”. 

Ariana Grande și Dalton Gomez au început să se întâlnească în ianuarie 2020 și și-au anunțat logodna 11 luni mai târziu. Foștii soți s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la casa lor din Montecito, California, la care au fost prezente mai puțin de 20 de persoane. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton