; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ariadne Diaz

Telenovelista Ariadne Diaz a ajuns de urgenţă la spital. Aflaţi de ce!

14 March 2017

Actriţa de telenovele Ariadne Diaz a petrecut weekend-ul trecut în spital din cauza unei gastroenterite şi a unei infecţii în gât. Durerile puternice au fost cele care au făcut-o pe Ariadne să se prezinte de urgenţă la medic, anunţă radioformula.com.mx.

Din fericire, Aridne şi-a revenit relativ repede. Imediat ce a ieşit din spital, frumoasa şi-a liniştit fanii, scriind pe contul ei de Twitter:

„Sunt mult mai bine, acum mă odihnesc acasă. Vă mulţumesc pentru mesaje!'.

Ariadne s-a bucurat că a scăpat destul de repede de durerile care o chinuiau, alături de ea aflându-se mereu soţul ei, modelul brazilian Marcus Ornellas.

Ariadne Diaz și fiul ei, Diego

Deşi a trecut prin acest moment neplăcut, Ariadne a vrut să amintească tuturor de pe reţelele de socializare că fiul ei, Diego, a împlinit 10 luni:

„La mulţi ani, dragostea vieţii noastre, te adorăm, îţi mulţumim că ne faci atât de fericiţi', a zis ea în dreptul unei fotografii.

Pe Ariadne (30 de ani) aţi văzut-o pe micile ecrane de la noi în serialele „Culorile iubirii' şi „Împreună pentru totdeauna'. În Mexic, ea filmează în prezent pentru telenovela „La doble vida de Estela Carrillo' (pentru care s-a apucat de cântat), în care îl are ca partener pe David Zepeda.

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare