; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un nou arhitect în echipa Visuri la cheie. Andra Marinescu visa să devină procuror

Cine este noul arhitect din echipa „Visuri la cheie”. Andra Marinescu: „Nu mă consider perfectă”

15 June 2021

„Visuri la cheie' a primit în echipă un nou arhitect. Andra Marinescu se alătură echipei emisiunii de la Pro TV începând din noul sezon.

Andra Marinescu (34 de ani) este noul arhitect de la „Visuri la cheie', sezonul 8, scrie libertatea.ro. Aceasta va face echipă cu Alex Gavrilescu, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu, în emisiunea de la Pro TV prezentată de Dragoș Bucur.

Noul membru „Visuri la cheie' are o experiență de 15 ani în arhitectură, asta deși inițial își dorea să devină procuror.

„M-am hotărât că vreau să fac arhitectură fix cu 6 luni înainte de admitere, după ce o viață visasem că voi fi un procuror care va „povesti' dosare și va aresta răufăcătorii. Însă cu gândul că un job de 8 ore în fața unui calculator îmi va îngrădi complet dorințele mele independente, m-am întors la o pasiune a copilăriei – desenatul.

Mi-am zis „ce poate fi așa greu?' Și iată-mă azi, aici, cu o meserie pe care o ador și pe care o fac din, și mai ales cu, pasiune.', a declarat ea pentru click.ro.

„Ideea de televiziune a fost mereu fascinantă'

 Andra Marinescu a recunoscut că a fost mereu fascinată de „ideea de televiziune'.

„Ideea de televiziune a fost mereu fascinantă pentru partea tehnică din mine. Nu realizam ce înseamnă să produci un material de pus pe „sticlă', mă speria puțin ideea de necunoscut dar, în același timp, stârnea o maximă curiozitate în mine. O dată cu începerea filmărilor pentru “Visuri la cheie”, conștientizez că ceea ce faci cu plăcere, și mai ales cu pasiune, este extrem de facil.

Înainte să devină arhitect „Visuri la cheie', a fost fanul emisiunii de la Pro TV

Noul membru al echipei „Visuri la cheie' a povestit că este atât fan Pro TV, cât și unul dintre telespectatorii fideli ai emisiunii la care a ajuns acum să lucreze.

„Urmăream frecvent emisiunea și așteptam cu sufletul la gură soluțiile colegilor mei arhitecți. Cu PRO TV am crescut, este televiziunea copilăriei mele și mi s-a părut mereu că e un post TV tânăr. L-am găsit mereu plin de divertisment, cu filme și emisiuni pentru toate gusturile', a spus tânăra arhitectă.

De asemenea, Andra Marinescu a mai spus că și-a dorit mereu să facă parte din echipa „Visuri la cheie'. 

„Gândeam că toate se întâmplă la momentul potrivit și că nimic nu este întâmplător. Probabil că acum a sosit momentul meu și am de gând să aduc tot ce am eu mai bun în acest proiect', a povestit noul arhitect de la „Visuri la cheie'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Visuri la Cheie (@visurilacheieofficial)

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare