; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aretha Franklin: Mama lui Whitney nu mi-a interzis să vin la ceremonie

24 February 2012

Aretha Franklin a avut un răspuns vehement pentru cei care au scris în presă despre „adevăratul' motiv pentru care a lipsit de la înmormântarea lui Whitney Houston, scrie People.com.

Deşi a dat vina pe nişte spasme la picioare pentru a contramanda apariţia la ceremonie, vocile rele spun că Cissy Houston a fost cea care i-a interzis cu desăvârşire să se arate la înmormântarea fiicei ei.

Toate zvonurile au apărut după ce Aretha Franklin a făcut un comentariu răutăcios în timpul unei emisiuni la postul tv NBC. Ea ar fi spus că „părinţii ar trebui să poarte discuţii adevărate cu copiii lor înainte să-i lase să plece de acasă'.

Într-un comunicat de presă, Franklin a declarat că nu s-a referit strict la familia Houston, ci la părinţi în general. „Nu este nicio referire la Cissy', a spus cântăreaţa.

„Cunoscând-o pe Cissy foarte bine, ştiu că Whitney a părăsit casa părintească aşa cum trebuia. Generalizam şi a fost o afirmaţie bine intenţionată pentru orice tânăr care intră în industria muzicală', a spus Aretha Franklin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare