; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Arena Leilor” revine la TVR 2

27 April 2013

Sâmbăta aceasta, 27 aprilie, de la ora 19.00, debutează noul sezon al emisiunii “Arena Leilor”. După 6 ani de emisie, 125 de ediţii, sute de concurenţi selectaţi din peste 4000 de candidaţi, mii de idei de afaceri şi milioane de euro puse în joc, singurul „business reality show' revine la TVR 2 cu un nou sezon.

Din această săptămână, concurenţii se vor întâlni cu cinci „Lei: patru veterani ai acestui program (binecunoscuţi telespectatorilor): Marius Ghenea, Cristina Bâtlan, Dragoş Anastasiu şi Florin Talpeş, cărora li se alătură, din acest sezon, un nou coleg. Este vorba de Orlando Szasz, cel care alături de fratele său a fondat compania Renania, iar acum ocupă locul 114 în Top 500 Forbes, cu o avere estimată la 37 milioane de euro.

În prima ediţie, cea din 27 aprilie, telespectatorii vor putea să afle noi idei de afaceri, cum ar fi înfiinţarea de microhidrocentrale, de plantaţii de arbori pawlonia sau obţinerea de biohumus de râme. Publicul va putea urmări „pe viu' cum se prezintă un plan de afaceri, cum se negociază cu un investitor şi ce soluţii pot fi aplicate pentru afacerilor lor.

Ca şi până acum, gazdă în Arena Leilor  va fi Corina Dobre.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare