; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela.jpg.imgo

Are sau nu cancer actriţa de telenovele Adela Noriega?

08 June 2018

Ştirea că actriţa Adela Noriega (48 de ani) ar avea cancer şi că de aceea s-a retras din lumina reflectoarelor a devenit virală pe Internet în ultimele zile. Despre actriţa mexicană nu se mai ştie nimic de la ultima apariţie în public, în 2009, atunci când a fost la un concert în California la invitaţia actorului şi cântăreţului Pablo Montero. De atunci despre ea s-a scris că ar fi refuzat mai multe proiecte tv pentru a se dedica creşterii fiului ei, care acum ar avea şapte ani. Din păcate pentru fanii Adelei, ultime veşti despre actriţă sunt îngrijorătoare.

 

Conform tvynovelas.com, mai multe surse apropiate Adelei susţin că aceasta s-ar fi operat de cancer într-o clinică din Europa şi că acum s-ar afla la Miami, unde ar urma şedinţe de chimioterapie. Mai mult, părinţii Adelei au murit amândoi de cancer când actriţa era tânără, alimentând astfel zvonurile despre boala ei.

Regizoarea mexicană Mónica Miguel, care a lucrat cu Adela la mai multe telenovele, precum „María Isabel' (1997), „El manantial' (2001) şi „Amor real' (2003), a declarat că nu crede că actriţa ar fi într-o situaţie critică: „Personal nu cred, aceste surse de multe ori zic lucruri adevărate, de alte ori nu, însă cred un lucru cu tărie că, dacă într-adevăr este ceva rău cu ea, se va afla curând', a spus Mónica citată de peopleespanol.com.

Despre Adela nu se ştiu foarte multe lucruri şi pentru că actriţa nu are conturi pe reţelele de socializare, cele care există fiind administrate de fanii ei. Ultima telenoveală în care a jucat a fost „Fuego en la sangre' (2008), alături de Eduardo Yáñez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare