; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

22687982_137566686890837_8896115297303611650_n

Aras Bulut Iynemli s-a întors pe micile ecrane din Turcia, iar în curând vine şi la noi

25 October 2017

Interpretul Prinţului Baiazid din serialul Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii' şi al lui Mete din Trădarea' are un nou proiect tv, Çukur', care a debutat pe micile ecrane din Turcia la postul Show TV pe 23 octombrie.

 

Serialul, produs de compania Ay Yapim, care a realizat Dragoste infinită' şi Iubire şi răzbunare', spune povestea lui Yamaç (Aras Bulut Iynemli), un tânăr care provine dintr-un cartier rău famat din Istanbul Çukur. Acesta se îndrăgosteşte de Sena (Dilan Çiçek Deniz), o fată frumoasă, dar cu un trecut care nu-i dă pace. Cei doi încep o relaţie şi decid să locuiască cu familia lui Yamaç din Çukur, însă din acest moment lucrurile se complică pentru ei.

Partenera lui Aras din acest serial, actriţa Dilan Çiçek Deniz (22 de ani), a fost Miss Turcia în 2014, iar pe micile ecrane de la noi aţi văzut-o în serialul Güneş'.

 

Aras Bulut Iynemli va putea fi văzut în curând şi la noi, la postul Happy Channel, care va difuza producţia Intrusul' (în original Içerde'), în care Aras a jucat alături de Çağatay Ulusoy. Serialul cu accente poliţiste a avut succes în Turcia, unde s-a terminat pe 19 iunie.

 

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare