; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aracely Arambula spune că Luis Miguel e un tată bun

21 September 2011

Cine să o mai înţeleagă pe actriţa Aracely Arambula. Anul trecut, declara în toate părţile că fostul ei iubit, Luis Miguel, nu vine să-i viziteze pe cei doi băieţi ai lor şi că nu se interesează de ei nici la telefon.

Mai nou, protagonista din Inimă sălbatică' a revenit la sentimente mai bune faţă de latin-lover-ul Luis. Recent, aceasta a declarat că artistul este un tată minunat' şi că îşi iubeste foarte mult copii, pe Miguel de patru ani şi Daniel, de doi, anunţă tvynovelas.com.

Copiii mei au un tată care îi iubeşte mult. Au fost şi momente mai puţin uşoare, însă ţine la ei', a declarat Aracely.

Cel mai important pentru noi doi sunt Miguel şi Daniel. Avem o relaţie bună, suntem o familie. Şi sunt fericită că cei mici sunt mândrii de părinţii lor, pentru că ambii suntem două persoane foarte muncitoare', a mai zis ea.

Gurile rele spun că apele s-au mai liniştit între cele două vedete mexicane pentru că au ajuns la un acord. Ea nu trebuie să-şi pună viaţa amoroasă pe tapet şi să nu povestească despre iubiţii ei, iar el se obligă să-i plătească pensia alimentară, care, se aude, că ar fi destul de mare.

De aceea, când a fost întrebată dacă trăieşte o poveste de dragoste cu Arturo Carmona, partenerul ei din piesa de tetru Perfume de Gardenia', Aracely a negat evident totul:

Este doar colegul meu. Arturo este o persoană minunată. S-a purtat extraordinar cu mine. Sunt deschisă dragostei, însă ea nu este o prioritate pentru mine în acest moment', a conchis actriţa de 36 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare