; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aracely Arambula a reuşit să scape de datorii

22 July 2011

Aracely Arambula, protagonista telenovelei „Inimă sălbatică', difuzată zilnic de postul Acasă, a câştigat recent un proces cu Administraţia Financiară mexicană.

Instituţia a acuzat-o de neplata taxelor şi impozitelor în valoare de 1,2 milioane de pesos, echivalentul a peste 100.000 de dolari, dar Arambula şi avocaţii ei au găsit o portiţă ingenioasă de scăpare.

Actriţa în vârstă de 36 de ani a reuşit să întoarcă greşeala în favoarea ei, după trei ani de la demararea procedurilor juridice, sub pretextul că reprezentanţii Administraţiei Financiare nu s-au asigurat că ea a primit înştiinţarea de plată. Astfel, tribunalul a respins procesul intentat de Administraţia Financiară pe motiv de eroare procedurală'.

„Au omis să precizeze în plângere că delegatul care a trimis notificarea s-a aflat în interiorul casei, că i-a fost deschisă uşa de la intrare şi a fost poftit şi primit de cineva în birou sau în altă încăpere din interiorul casei', a concluzionat tribunalul unde s-a judecat cazul actriţei mexicane.

Cu alte cuvinte, în plângerea depusă nu au fost specificate date clare ce ar demonstra că Aracely sau reprezentanţii ei au fost căutaţi pentru a fi înştiinţaţi de neplata datoriilor către stat.

Astfel, actriţa a scăpat şi de taxe şi de bătăi de cap, totul cu ajutorul unor avocaţi iscusiţi. Cazul a fost tărăgănat însă prin tribunale mai bine de trei ani, din cauza lentorii sistemului mexican de justiţie, dar acum Arambula se poate „mândri' ca nu şi-a plătit impozitele şi că nu a fost amendată pentru asta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare