; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La dona

Aracely Arambula pregătește un nou război împotriva fostului partener, Luis Miguel

04 November 2020

Actrița de telenovele Aracely Arambula pregătește un nou război împotriva fostului partener, cântărețul Luis Miguel. Conform celor de la TVyNovelas aceasta se sfătuiește cu avocații săi să îl dea în judecată pe Luis Miguel.

Aracely Arámbula ar fi pe cale să înceapă o bătălie pe cale juridică împotriva fostului ei partener și tatăl celor doi copii ai ei, cântărețul Luis Miguel. Potrivit informațiilor furnizate de avocatul Guillermo Pous, „La Chule' actrița ar fi apelat la el pentru consultanță juridică.

Deși avocatul nu a dorit să clarifice de ce Aracely Arámbula a apelat la ajutorul său, totul indică faptul că ar putea fi vorba despre o plângere pe care actrița a făcut-o împotriva lui Luis Miguel, pentru că nu este de acord ca numele și imaginea ei să fie expuse în serialul biografic produs pentru platofrma Netflix „Luis Miguel: La Serie', având în vedere că se pregătește al doilea sezon despre viața artistului,  care ar putea avea premiera anul viitor și ar putea să includă și povestea de iubire a celor doi. 

Pe de altă parte se speculează că motivul ar putea fi și pensia alimentară pe care Luis Miguel este obligat să o plătească celor doi copii pe care îi are cu Aracely. Nu este prima oară când cei doi ar ajunge în fața judecătorilor din acest motiv. Și în 2015 actrița din „La dona' l-a dat în judecată pe artist pentru că acesta nu le plătea copiilor pensia, care valora la acea vreme 200.000 de dolari pe an. 

Avocatul a mai precizat că reprezentarea sa legală nu are nicio legătură cu mărcile comerciale, deși nu a clarificat care este problema. 

Aracely Arambula și Luis Miguel au format un cuplu timp de 4 ani. Cei doi s-au despărțit definitiv în 2009.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare