; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aracely Arambula nu mai face pe diva

10 November 2010

Dacă la remake-ul telenovelei Inimă sălbatică', care a fost difuzat anul acesta în Mexic, actriţa Aracely Arambula a avut aere de mare divă, lucrurile s-au schimbat între timp. Pentru rolul pe care îl interpretează în cabaretul Perfume de gardenias', Aracely nu mai are pretenţii ieşite din comun şi nu impune propriul orar.

.

Toţi actorii din distribuţia operei spun că aceasta este foarte muncitoare şi profesionistă.

Suntem toţi foarte fericiţi că lucrează cu noi, are o dispoziţie fantastică pentru a termina acest proiect. Ne-a surprins că este prima care ajunge şi ultima care pleacă', a spus actorul Arturo Carmona.

La rândul lui, actorul Andres Garcia a observat nu doar seriozitatea lui Aracely şi buna sa dispoziţie, ci şi frumuseţea acesteia: Piesa este spectaculoasă, este plină de femei frumoase. Aracely pur şi simplu străluceşte pe scenă', a zis el.

.

Aracely îşi creşte singură copiii

Aracely (35 de ani) s-a dedicat trup şi suflet acestui proiect şi regretă foarte mult că nu mai are timp să stea cu cei doi băieţi ai săi (Miguel în vârstă de trei ani şi Daniel de aproape doi ani) rezultaţi din relaţia cu artistul mexican Luis Miguel. De micuţi se ocupă în această perioadă părinţii lui Aracely, în timp ce tatăl lor nu se interesează de ei.

Este dificil să-ţi laşi copiii şi să te duci să lucrezi, atunci se complică situaţia pentru orice mamă. Noi femeile care muncim şi suntem şi mame ne simţim foarte productive şi fericite', a spus mândră Aracely.

Aracely şi Miguel au fost împreună din 2005 până anul trecut şi chiar dacă toată lumea se aştepta să-i vadă căsătoriţi, frumoasa actriţă nu a reuşit să-l cuminţească pe aventurierul cântăreţ. Acesta este renumit pentru relaţiile sale cu femei celebre, printre ele numărându-se Thalia şi Mariah Carey.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare