; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aracely Arambula l-a părăsit pe Sebastian Rulli pentru alt actor?

08 October 2013

Aracely Arambula l-a părăsit pe Sebastian Rulli pentru alt actorNimeni nu s-ar fi aşteptat ca relaţia frumoasă dintre Sebastian Rulli (Iubiri vinovate', Acasă) şi Aracely Arambula (Diamantul nopţii', Acasă), care dura de un an şi jumătate, să se sfârşească.

Cum nici unul dintre ei nu a comentat despărţirea (doar Sebastian a anunţat acest lucru pe Twitter), tabloidele mexicane au vehiculat mai multe motive, printre care programul lor foarte încărcat şi crizele de gelozie ale lui Aracely (38 de ani).

Conform telenovelasfans.blogspot.com, motivul ar fi fost de fapt o a treia persoană, mai precis actorul în vârstă de 31 de ani Gonzalo Garcia Vivanco, care i-ar fi pus pe jar inima frumoasei Aracely.

Cei doi au fost colegi de platouri în telenovela La Patrona', care s-a terminat de curând în Mexic, iar în ultima perioadă au fost văzuţi împreună din ce în ce mai des, şi nu doar la serviciu. Mai mult, cu câteva zile înainte de a se afla că a pus punct relaţiei cu Sebastian (38 de ani), Aracely a urcat pe contul ei de Twitter o poză în care apare alături de Gonzalo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare