Homepage  / Vedete străine

Aracely Arambula, din nou în război cu Luis Miguel. Ce îi reproșează fostului partener

Aracely Arambula, din nou în război cu Luis Miguel. Ce îi reproșează fostului partener
8

de Redactia Tvmania

Actrița de telenovele Aracely Arambula se află din nou în război cu fostul partener, cântărețul Luis Miguel. Avocata lui Aracely Arambula a oferit detalii despre ce se întâmplă între cei doi.

Tocmai când lucrurile păreau să meargă foarte bine în viața lui Luis Miguel problemele au început să reapară. Artistul se bucură de un turneu internațional sold out, dar și la capitol personal o duce bine! Acesta are o relație de dragoste cu Paloma Cuevas, un celebru creator de modă.

Aracely Arambula, din nou în război cu Luis Miguel!

Problemele au reapărut între cei doi, iar la mijloc se află copiii pe care îi au împreună. Acest lucru a fost dezvăluit de Guillermo Pous, avocatul lui Aracely Arámbula. Într-un interviu acordat emisiunii mexicane Hoy Día de la Telemundo, avocatul a precizat că Luis Miguel nu a plătit pensia alimentară copiilor săi în „ultimii trei ani”.

„Sunt trei ani compleți, nu mai știu dacă la sfârșitul anului 2019, a fost ultima dată când s-a întâmplat [plata pensiei] sau la sfârșitul anului 2020”, a explicat reprezentantul actriței.

aracely-arambula-din-nou-in-razboi-cu-luis-miguel.-ce-ii-reproseaza-fostului-partener-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Este vorba de plata pensiei alimentare pe care Luis Miguel ar trebui să o plătească pentru cei doi copii pe care îi are alături de Aracely Arambula: Miguelito, de 16 ani, și Daniel, de 14 ani.

Ce arme are Aracely Arambula împotriva fostului partener

Actrița, care în urmă cu câteva luni a făcut valuri referindu-se indirect la fostul ei iubit ca fiind Rey Cucaracho, ar avea la dispoziție resurse care ar putea să o ajute să recupereze acești bani pierduți, potrivit lui Pous.

„Nu numai în acest caz, în oricare dintre cazuri pot folosi oricare dintre resursele și veniturile la care au acces pentru a acoperi pensia alimentară, atâta timp cât acoperă toate nevoile unui minor sau ale celor doi minori, este irelevantă originea”, a spus Pous, explicând că o parte din veniturile pe care artistul le generează în timpul spectacolelor sale din Mexic ar putea fi folosite de autorități pentru a compensa artistul.

Conform celor de la peopleenespanol.com, Luis Miguel are planificate peste 20 de concerte în cadrul tunerului său internațional care va începe în ianuarie 2024.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton