; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andi Moisescu

“Apropo TV” revine duminică, 17 aprilie, cu un nou sezon

12 April 2016

Duminică, 17 aprilie, de la 13.05, românii sunt invitați să urmărească prima ediție a celui de-al 23-lea sezon Apropo TV'.

Andi Moisescu

Echipa Apropo TV' și gazda emisiunii, Andi Moisescu, au pregătit câteva rubrici noi.

TrendBox e un serial cu invitați în studio – specialiști, vedete, antreprenori – dedicat trendurilor tehnologice și nu numai. Prima ediție a emisiunii este dedicată unui device cu acoperire universală, care face conexiunea dintre artizanii chinezi, refugiații sirieni și hologramele din Star Wars.

101 locuri e un serial de travel românesc de colecție, care începe cu un episod cu accente carpato-danubiene à la Vasile Pârvan, plus grătar, skandenberg și proba, încă neolimpică, de 4×100 de metri ștafetă cu miel.

Revin, desigur, rubricile tradiționale, care fac parte din ADN-ul și, implicit, din arhiva de aur a emisiunii. Colecțiile Apropo TV' – clasica dezbatere pe teme uneori controversate, dar întotdeauna amuzante, cu invitații și, mai ales, cu prietenii emisiunii. Pubfather – o titulatură nouă pentru clasicul segment susținut de Andi Moisescu și invitații săi, dedicat celor mai noi, spectaculoase și amuzante creații din publicitate. România care este – agenda cu oops-urile, în general politice și în special tipic românești, ale săptămânii. Next Gen – un serial deja consacrat, în care, pentru că are 23 de sezoane și se simte încă tânără, emisiunea Apropo TV' iese în oraș cu artiști din noua generație.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare