; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (1)

Apariție șocantă! Alex Rodriguez, surprins alături de fosta iubită a lui Ben Affleck

23 June 2021

Încurcate sunt căile iubirii! Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui Jennifer Lopez, încearcă să-și trăiască viața fără să se uite în urmă, însă cu dorință de răzbunare. Recent, acesta a fost surprins alături de fosta iubită a lui Ben Affleck, actualul partener al lui Jennifer Lopez. 

Fostul logodnic al lui Jennifer Lopez își continuă viața cât se poate de firesc, însă una dintre ultimele sale apariții publice au șocat. Alex Rodriguez a fost suprins de paparazzi în compania lui Lindsay Shookus, fosta iubită a lui Ben Affleck. Cei doi luau masa în aer liber și, conform publicației PageSix, sărbătoreau ziua de naștere a producătoarei emisiunii „Saturday Night Live'.

Chiar dacă ulterior acestei apariții, presa internațională a scris că cei doi ar putea forma un cuplu, o sursă apropiată celor doi a dorit să precizeze că sunt prieteni vechi și că nu se pune problema de o relație amoroasă:

 „Nu e nimic între ei. Sunt prieteni de 15 ani', a spus sursa pentru Page Six. Nici Alex Rodriguez nu a trecut nepăsător peste zvonurile apărute. Acesta a dorit să dezmintă bârfele prin intermediul unui purtător de cuvând care a clarificat că sunt doar foarte buni prieteni: „Nu există absolut nimic între cei doi'.

Întâlnirea celor doi a atras atenția publicului mai ales fiindcă foștii lor parteneri, Jennifer Lopez și Ben Affleck, formează un cuplu.

O relație care l-a șocat complet pe Alex Rodriguez. Fostul logodnic al lui Jennifer Lopez a rămas înmărmurit când a văzut cât de repede a trecut artista peste relația lor:

„A-Rod este șocat de faptul că J.Lo a trecut peste. El chiar credea că vor reuși să facă lucrurile să meargă și că se vor împăca. A încercat să o contacteze pe J.Lo și să se vadă cu ea, însă aceasta l-a respins.', a declarat o sursă în urmă cu o lună publicației E! News. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare