; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Apariție rară la TV. Bianca și Marius Moga, dezvăluiri în premieră despre planurile lor de viitor

Apariție rară la TV. Bianca și Marius Moga, dezvăluiri în premieră despre planurile lor de viitor

09 April 2021
Marius Moga și frumoasa lui soție, Bianca Moga Lăpuște, au avut o apariție surpriză, ei fiind invitați joi în platoul „La Măruță' de la Pro TV.
 
Formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi, dar Marius și Moga au ales să împartă totuși cu fanii lor câteva detalii despre viața lor personală. Cei doi au mai vorbit despre fiica lor, dar și despre planurile de viitor pe care le au.
 
Una dintre întrebările la care Măruță s-a gândit pentru familia Moga a fost legată de mărirea familiei. Astfel, întrebați dacă fiica lor, Maria, își dorește un frățior sau o surioară, cei doi au răspuns:
Își dorește! Noi i-am promis. I-am promis în general că o să mai facem. Adică tuturor le-am promis (…) Este doar despre acel moment în care ești dispus să înceapă', a declarat Bianca.
Soția lui Marius Moga a adăugat că amândoi își mai doresc un copil, dar încă nu a sosit acel moment. 
 
Sursa foto: https://www.instagram.com/iammariusmoga
 
Am mai fost o dată acolo și știm cum începe', a mai spus Bianca. 

 

Marius și Bianca Moga formează un cuplu din anul 2014 și au împreună o fiică, pe Maria, în vârstă de 5 ani. Se pare că fetița are deja înclinații artistice, iar compozitorul a povestit că cea mică deja cântă la pian și îi ține companie în studioul de înregistrări. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare