; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina Pistol

Apariție incendiară! Gina Pistol a revenit la „Chefi la cuțite”: „M-am întors pe lacrimi”

16 June 2021

Finala „Chefi la cuțite' a început în ediția de marți seară a emisiunii și se va încheia miercuri, atunci când vom afla și marele câștigător al show-ului culinar.

La scurt timp după ce s-au aflat finaliștii „Chefi la cuțite' toată lumea a revenit în bucătăria emisiunii, inclusiv concurenții deja eliminați, care îi vor ajuta pe cei trei finaliști în probele culinare.

Emoțiile însă au cuprins încăperea și o apariție neaștepată a avut loc! Gina Pistol a revenit în finala emisiunii „Chefi la cuțite'.

Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor la scurt timp după debutul etapei de battle-uri în competiția „Chefi la cuțite'. Partenera lui Smiley a plecat din cadrul emisiunii din cauză că la vremea respectivă sarcina sa era avansată și nu mai putea rezista orelor îndelungate de filmare:

„Dragii mei, nu vreau să mă despart de voi, dar știti foarte bine că urmează să aduc pe lume o fetiță. Ca să nu îmi simțiti lipsa atât de tare o să vă las pe niște mâini bune. Este vorba de cineva foarte special care vă știe încă de la începuturile voastre', declara Gina Pistol la plecarea din emisiune.

Gina Pistol a revenit la „Chefi la cuțite'

Iată că finala sezonului 9 a adus-o din nou pe Gina Pistol în bucătăria „Chefi la cuțite', chiar dacă mai avea foarte puțin timp până la naștere:

„Nu am putut să nu fiu alături de voi. Mai ales în momentul acesta când știu ce înseamnă pentru voi! Am plecat pe lacrimi m-am întors pe lacrimi. Vă doresc să vă bucurați de fiecare clipă. Vă țin pumnii', a declarat Gina Pistol în finala „Chefi la cuțite'.

Revederea a fost extrem de emoționantă mai ales pentru cei trei jurați Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

„A fost foarte drăguț să o revedem, chiar îmi era dor de ea în platou! Nu a lipsit niciodată de la niciun moment important, dar uite ea a deschis battle-urile și deschide și finala, ceea ce este foarte frumos și este de apreciat că în condițiile date a făcut un efort destul de mare să vină la noi acum', a declarat Florin Dumitrescu.

 Vezi galeria foto >

Gina Pistol va anunța câștigătorul sezonului 9 „Chefi la cuțite'

Chiar dacă a fost înlocuită de Irina Fodor la cârma emisiunii, Gina Pistol nu va rupe tradiția, iar apariția ei de marți seară se va încheia abia în momentul culminant al finalei show-ului! Ea va fi cea care va anunța marele câștigător al sezonului 9 „Chefi la cuțite', a cărei continuare va fi difuzată în de Antena 1 miercuri, 16 iunie, de la ora 20.30.

 

Cine e marele câștigător al sezonului 9 Chefi la cuțite. Surpriză uriașă!

 

Articol scris de Alina Stoicescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare