; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Si2 1546857990

Apariția pe care o aștepta toată lumea! Iulia Vântur și Salman Khan împreună în Vinerea Mare la „Vorbește lumea”

16 April 2020

Vineri, de la 10.30, Adela Popescu, Cove și Viviana se reîntâlnesc în platoul „Vorbește lumea' pentru o ediție specială de Paște! Într-un an diferit, în care numitorul comun pentru această sărbătoare este că toată lumea stă acasă, cei doi simpatici prezentatori s-au încărcat cu bună dispoziție și le pregătesc telespectatorilor 2 ore și jumătate de materiale și interviuri speciale! 

Hairstylist-ul Sorin Stratulat va oferi cele mai importante sfaturi pentru femeile care vor să-și aranjeze părul singure, acasă, cu ocazia mesei de Paște. Chiar dacă nu vor merge în vizite, este important ca fiecare să se simtă bine! 

Părintele Vasile Ioana le va povesti telespectatorilor despre ce înseamnă Paștele într-o perioadă de pandemie și despre redescoperirea adevăratei semnificații a unei zile de sărbătoare: sentimentele puternice și căldura sufletească. 

În premieră pentru o televiziune din România, în prag de sărbători, Adela și Cove vor avea parte de o apariție prin skype, cel puțin surprinzătoare. În timpul discuției cu Iulia Vântur, din casa ei din India, va apărea și Salman Khan

Alte vedete vor povesti despre cum își vor petrece zilele de sărbătoare, dar și despre cum resimt aceste schimbări care au loc în viața lor!

Toate acestea și multe altele, într-o ediție specială Vorbește lumea de Paște, vineri de la 10.30, la PRO TV! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare